Liikuva laajakaista portinsiirto SSH

Vaikka miten yritän, porttia 22(eikä telnet porttia 23, eikä 443 secure web) ei pystyy avamaan. Portchecker näyttää olemaan kiinni vaikka portit siirretty oikein(jotkut portit toimii). Soitin jo asiakaspalveluun, käytin läpi kaikki mahdolliset viantorjunnan askelet vielä kerran, UPnP kytketty, siltaava tila een suostuu käyttämään, tarvitsen mahdollisuuden yhdistää enemmän kuin yhden laitteen. Itse teknisesti jonkun verran taitavaa niin pitkiä tunteja etsinyt ratkaisua ja en löytää mitään loogista selitystä miksi ei avaudu. Ehdotuksia DNA:n teknisen tuen puolelta tai tietoisen henkilön aivoilta? 😀
Kiitoksen jo etukäteen ja kaikkea parasta!

Kommentit

• Yhtä laitetta siltaavassa tilassa? Kuvauksen perusteella sinulla on mokkula, nuo portit on ja pysyy kiinni.
    ebinwrz
  • Niin minäkin ajattelin että sais olla kun SIM kortti tässä modemissä on mutta DNAn asiakaspalvelun mukaisesti se on"Liikuva laajakaista" mikä ei ole sama asiaa kun mokkula ja portit pitäisis aukee. Se on toi Huawein tuottama "kotimokkula" b715s sarja? Saattaa sitten toki olla että jotenkin väärin ymmeretty mikä laite käytössa ja se on kuitenkin sama asia eli menetetty peli.
    Indrek
  • Ei kai se voi toimia, kun DNA:n mobiililiittymissä on sisäänpäin estot seuraaville TCP-porteille. Lista löytyy tuolta https://www.dna.fi/tuki-netti#kayttoonotto

Estetyt TCP-portit (IPv4):

kimppikoo