Liitetiedoston lähettäminen

Hei!
En saa lähetettyä sähköpostia liitetiedostoineen webmailin kautta, vaikka se on aiemmin onnistunut. Ongelma on ollut viimeisen viikon aikana. Ilman tiedostoa posti kulkee ja saan myös postia tavalliseen tapaan. Mikähän tässä mättää?
Enna Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Enna!

Saatko mahdollisesti jonkin virheilmoituksen lähetettäessä?

DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Hei!
    En saa muuta ilmoitusta kuin että viestin lähettämisessä on ongelmia, ole yhteydessä palvelun tarjoajaan. Olen siis yrittänyt lähettää pdf-tiedostoja (joko yhtä sivua tai kokonaista luentomateriaalia) ja tämä ei nyt onnistu vaikka aiemmin ei ole ollut ongelmia. Word-tiedoston lähettäminen on onnistunut.
    Enna
  • Olisitko tässä tapauksessa puhelimitse asiakaspalveluumme yhteydessä niin pääsemme selvittämään ongelmaa tarkemmin, kiitos!

www.dna.fi/yhteystiedot