Liittymä

Hei. Onko teillä jotai huoltoja tai rikki jotain kun minun numeroon ei saa yhteyttä enkä minä voi soittaa kellekkään.
Nadja Sandelin Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moi Nadja! Mitään yleistä laajaa vikaa ei ole tullut tietoomme. Kannattaa ensialkuun testata käynnistää puhelin uudelleen. Jos mahdollista, testaa myös sim-korttia toiseen puhelimeen. Jos nämä eivät auta, niin olethan asiakaspalveluumme yhteydessä puhelimitse jollain toisella liittymällä (jos mahdollista) vaikkapa Oma DNA -sovelluksessa, niin pääsemme tutkimaan ongelmaa.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Oletko kuuluvuusalueella? Onko kenttää tarpeeksi?

Joskus kerran elämässä minuunkaan ei saatu yhteyttä, mutta olin silloin umpimetsässä, missä ei ollut kenttää juuri vierustovereillakaan (Telialla) ja Elisa oli ihan pimeänä, niin siinä ei saanut joku yhteyttä minuun. Kävelin sieltä 400 metriä sivuun ja soittaminen onnistui ongelmitta, sain tietää tuosta kun sain kuitenkin viestin soittoyrityksestä. Niin tuota katsele, että onko kenttää.
    Buuttaa puhelin lisäksi, niin se hakee parhaimman maston.

DNA vikapalvelu palvelee 24/7 ilmaiseksi numerossa, tätä palvelua en saanut koskaan Elisalta, joten vioista on mielekästä ilmoittaa. Ei ollut paljoa.

DNA on ollut elämäni toimivin teleoperaattori!
    Asiakas 1M