liittymä

Tarviiko vaihtaa liittymää jos samsung a 50 puhelin ja aiempi liittymä jämpti mini?Tarkoitus vain puheluihin ei netin käyttöä.

Kommentit

  • Hei Carita!

    DNA:n kaikki liittymät toimivat kaikissa puhelimissa joten tämän vuoksi liittymää ei tarvitse vaihtaa. Jos uuden puhelimen SIM-kortti on eri kokoa, onnistuu tämän vaihtaminen asiakaspalvelussa p.044 144 044 tai DNA Kaupassa
    DNA Iiro palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.