Liittymätilaus peruttu, sim-kortin palautus ?

Hei , perutun liittymä tilauksen sim kortti ehti tulemaan kotiin . Pitääkö se palauttaa ja minne jos pitää ?

Kommentit

• Moikka!

SIM -korttia ei tarvitse palauttaa, se muuttuu käyttökelvottomaksi kun tilaus on peruuntunut. Kortin voi hävittää esim. leikkaamalla sen kahtia
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Ok kiitos .
  • Liittymätilaus on tosiaan peruttu ja nyt se soittorumpa on sitten vasta alkanutkin. Tulee sähköpostiviestiä että liittymäsi on edelleen voimassa DNA:lla vaikka minulle puhelimessa nimenomaan sanottiin että koska soitto tuli näin etänä on sinulla 14 vrk:n irtisanomisoikeus. Puhelu alkoi niin että liittymäsopimuksesi on päättymässä ja sitten alettiin nostamaan nettinopeutta 300 megabittiin kun kysyin hintaa sekin oli nousemassa useamman euron. Nyt on tullut useampi puhelu eri henkilöiltä, viimeksi tänään sanottiin että tehdään markkinointitutkimusta ja kysyttiin kenelle operaattorille olen siirtymässä vaan enpä vastannut siihen kysymykseen. Sellainen vinkki teille että laittakaa heti kaikki alennukset peliin ettei tarvitse sitten alkaa soittelemaan kun liittymä on irtisanottu. Tulee puheluja kolmannen asteen kuulustelu tyyliin. Varmaan ainakin 10-vuotta olin DNA:lla mutta takaisin en ihan helposti tule. Täytyy varmaan vaimon ja pojan liittymä myös sanoa irti koska touhu on ollut todella syvältä ja harhaan johtavaa ja pliis älkää enää ahdistelko markkinointitutkimuksillanne te mokasitte nyt todella pahasti.