Liittymä tulevalla koululaiselle

Onko mahdollista saada liittymää tulevalle koululaiselle, vaikka vanhemmalla on maksuhäiriömerkintä? Liittymä olisi se, mitä DNA nyt tarjoaa koululaiselle. Ja tietenkin palvelunumeroestot yms. liittymään. Entä tuleeko siihen joku vakuusmaksu automaattisesti?

Kommentit

• Hei Ande!

Matkapuhelinliittymien osalta DNA:lla ei ole käytössä vakuusmaksua, joten nämä katsotaan aina tapauskohtaisesti. Tällöin avauksen ehtona voi olla rajoitettu käyttö jolloin esim. liittymän käyttö ulkomailla ei ole mahdollista.

Kannattaa olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 044 144 044 jonka kautta saat tehtyä tilauksen. Tavoitat asiakaspalvelumme myös Oma DNA -sovelluksen chatin kautta. Lataa sovellus iOS-puhelimeen App Storesta tai Android-puhelimeen Google Play -kaupasta.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Hei!

Soitettu numeroon ja sieltä kerrottu ettei liittymää saa puhelimen välityksellä. Eli kumpi nyt oli oikeassa? Chat vai aspan ihminen?
    Ande
  • Hei Ande,

Tilaus onnistuu kyllä myös asiakaspalvelumme kautta numerossa joka annettiin.
    Voit soittaa myös myyntipalveluumme 0800 550044, numero on maksuton ja palvelee arkisin 9-20, la 10-16.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Hei!

Paitsi ettei onnistunut kun soitin. Onneksi Elisan kautta uuden liittymän hankinta sujui vaivattomasti ja emme tarvitse enää DNA:n liittymää.
    Ande