liittymän aktivointi

Onko uusi puhelin liittyma jo aktivoitu vai ei kun sen noutaa postin pakettiautomaatista. Ei anna aktivoida aktivoi.dna.fi:ssä

timo Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Jos liittymä on tullu pakettina niin aktivointi tapahtuu automaattisesti, senkus odottelet.
    Ebinwrz
  • Postista noudettuna erillistä aktivointia ei enää tarvita.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Moi,

vaihdoimme liittymät Elisasta DNA.lle ja nyt Elisa on katkaissut yhteyden, mutta uusi DNA n kortti ei toimi.

liittymä numeroxxxxx
    Kari Koskela
  • Hei!

Huomioithan, että DNA Tuki -sivusto on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise asiakastietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin.

Käynnistä puhelimesi uudelleen DNA:n SIM -kortin kanssa jos numeronsiirto on valmis ja vanha liittymä on lakannut toimimasta.

Jos tämä ei auta, niin pyytäisinkin sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen chatin kautta.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Tällä lailla dna ottaa ne tarjousliitymän rahat kun ei liitymää saa toimimaa niin se suosittee että soittaa sinne siinä ne saa ne rahat mitkä tarjousliitymässä menettää sama juttu minulla kortti ei aktivoitu eli taitan tämmöiset liiymät nakata pois
    Esko tapio Kyllönen