liittymän aktivointi

Onko uusi puhelin liittyma jo aktivoitu vai ei kun sen noutaa postin pakettiautomaatista. Ei anna aktivoida aktivoi.dna.fi:ssä

timo Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Jos liittymä on tullu pakettina niin aktivointi tapahtuu automaattisesti, senkus odottelet.
    Ebinwrz
  • Postista noudettuna erillistä aktivointia ei enää tarvita.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Moi,

vaihdoimme liittymät Elisasta DNA.lle ja nyt Elisa on katkaissut yhteyden, mutta uusi DNA n kortti ei toimi.

liittymä numeroxxxxx
    Kari Koskela
  • Hei!

Huomioithan, että DNA Tuki -sivusto on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise asiakastietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin.

Käynnistä puhelimesi uudelleen DNA:n SIM -kortin kanssa jos numeronsiirto on valmis ja vanha liittymä on lakannut toimimasta.

Jos tämä ei auta, niin pyytäisinkin sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen chatin kautta.