Liittymän aktivointuminen ulkomailla

Hei!

Vaihdoin liittymäni Sonerasta DNA:han c2c-puhelinkeskuksen kautta. Lähden tänään aasiaan, ja uuden DNA-liittymän aktivointi tapahtuisi vasta parin päivän päästä. Ilmeisesti liittymän aktivointi ei onnistu ulkomailla, joten tein DNA kaupassa väliaikaisen sopimuksen pelkän käytön mukaan laskuttavan liittymän kanssa, jota käyttäisin aasiassa matkan ajan.

Myyjä lupasi, että soitonsiirrolla saan oman numeroni siirrettyä tähän väliaikaiseen liittymään. Onko asia todella näin, jos uusi DNA liittymä ei ole aktivoitunut, ja Soneran vanha liittymä kuitenkin putoaa verkosta vaihtopäivänä?

Kommentit

• Hei Matias!

Liittymä aktivoituu myös ulkomailla DNA:n yhteistyöoperaattorin verkossa. Pystyt tarkistamaan paikallisen yhteistyöoperattorimme ulkomaanpuheluiden hintahausta.

https://www.dna.fi/hintahaku

• menetän hermoni, kyseessä ei ole nyt ulkomaat ja ostin uuden puhelimen ja suomalaisen dna prepaid liittymän ja pitäisi toimia suomessa vaan ei toimi, puhelin huokaa verkkoliittymää ei ole mikä vikana,?

• Hei Taina!

Olethan kokeillut käynnistää puhelimen kokonaan uudelleen? Tarvittaessa kannattaa myäs vielä kokeilla käyttää SIM-kortti ulkona puhelimesta jos puhelin ei siis tunnista tätä.
    DNA Hanna palveluasiantuntija