Liittymän aktivoituminen

Hei,

Kuinka kauan kestää, että uusi liittymä ja uusi Sim-kortti alkavat toimimaan? Kaupat tehtiin liikkeessä viime perjantaina, n. klo 15.30 ja tänään pitäisi toimia. Ainakin vielä puhelimen näytössä lukee teksti: virheellinen Sim-kortti. Vanha sim-kortti ei toimi, joten tekstiviestiä on turha odottaa, koska uusi liittymä on toiminnassa.

Kommentit

• Hei Sari!

Lähteekö liittymä toimimaan jos käynnistät puhelimen uudelleen?

Onko kyse kokonaan uudesta numerosta, oletko vaihtamassa vanhan DNA-liittymän liittymätyyppiä vai oletko siirtämässä numeroasi toiselta operaattorilta?

Uusi numero lähtee toimimaan heti, DNA-liittymän liittymätyyppi vaihtuu tavallisesti seuraavana arkipäivänä ja numeronsiirto toiselta operaattorilta vie viisi arkipäivää. Vanhan operaattorin kortti toimii normaalisti siirtopäivään saakka.

DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Hei,

Kyseessä on äidin puhelin ja hänen liittymä. Vanha Sim-kortti ei enää toimi (on rikki.) Puhelinnumero säilyi entisellään, liittymä vaihtui Joustavasta Rajattomaan.

Liittymä ei toimi, vaikka käynnistin puhelimen uudelleen. Edelleenkin lukee teksti: Virheellinen SIM.

• Tässä tapauksessa pyytäisin sinua olemaan äitisi kanssa yhteydessä asiakaspalveluumme, niin asiaa päästään selvittämään tarkemmin. Nopeimmin saatte yhteyden soittamalla numeroon 044 144 044.

DNA Ida S palveluasiantuntija