Siirry uusimpaan kommenttiin

Liittymän avaaminen ulkomailta Suomeen muuton jälkeen

Olen muuttamassa takaisin Suomeen pitkän ulkomailla oleskelun jälkeen. Minulla ei ole koskaan ollut DNA liittymää. Vaikeuttaako ulkomailla vietetty aika liittymän avaamista? Vaaditaanko esimerkiksi jonkinlainen vakuusmaksu kun avaan liittymän?

Kommentit

  • Moi! Tilaus ei välttämättä onnistu, mikäli on ollut pysyvä osoite Suomessa alle vuoden. Valitettavasti meillä ei ole käytössä vakuusmaksua, eli siinä tapauksessa liittymäsopimuksen teko ei onnistu lainkaan.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • @DNA Ida T: Vaikka vastauksenne vakuusmaksuun liittyvästä kysymyksestä oli selkeä, en ymmärrä mitä yritätte sanoa. Tarkoitatteko vastauksellanne sitä, ettei sopimusta voi avata missään tilanteessa, ellei uudella asiakkaalla ole ollut pysyvää osoitetta vähintään vuoden ajan?

  • Tilauksen ehtona voi olla myös rajoitettu käyttö jolloin liittymällä ei voi käyttää lisämaksullisia palveluita eikä liittymä toimi ulkomailla, mutta muuten liittymä toimii täysin normaalisti kotimaassa. Tällöin tilaus tarvitsee tehdä asiakaspalvelun p.044 144 044 kautta, päätökset tehdään tapauskohtaisesti
    DNA Iiro palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.