Siirry uusimpaan kommenttiin

Liittymän edellisen haltijan viestit tulevat minulle.

Hei,
hankin uuden puhelinliittymän vuodenvaihteessa. Puhelimeen tulee jatkuvasti luottamuksellisia tekstiviestejä, mm. Wish-tilauksista ja viimeksi tänään Snapchat-koodeja.
     Aluksi ihmettelin miksi minulle sataa näitä viestejä, joista ei yleensä saa selvää kenelle ne on osoitettu. Kuitenkin ne jatkuvasti täyttävät kännykkäni muistin.
    Olen ehtinyt yrittää mm. kirjautua sähköpostiini minun numerooni yllättäen tulleilla uusilla tunnuksilla.
Olisiko mitenkään mahdollista ilmoittaa edelliselle numeron haltijalle, että hän laittaisi yhteystietojaan ajan tasalle käyttämissään palveluissa, työn haussa ja muussa kanssakäymisessä. Minun elämäni on nimittäin käynyt todella tukalaks näiden minulle satavien viestien vuoksi.
      Yleensä käytän kännykkää säästeliäästi, ja silloin, kun minulle tulee viestejä, ne ovat yleensä tärkeitä. En haluaisi, että ne hukkuvat ja sekottuvat jatkuvasti toiselle ihmiselle tuleviin viesteihin.

Kommentit

  • Hei! Harmi kuulla, että saat jatkuvasti viestejä jotka ovat osoitettu numeron edelliselle käyttäjälle.
    Tämän tukifoorumin kautta emme pääse tilannetta tarkemmin selvittämään, joten olisitko yhteydessä asiakaspalveluumme, kiitos. Nopeiten asia hoituu soittamalla 044 144 044 (ark. 8-18, la 9-16.30). Yhtenä vaihtoehtona on vaihtaa puhelinnumerosi uuteen.
    DNA Ida T palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.