liittymän lisäpalvelut

Odota, tarkistetaan liittymällesi sopivimmat lisäpalvelut.

tämä tulee melkein aina , ei oikein tiedä mihin aikaan päivästä , varmaan yöllä pitäisi joku vastaaja yrittää kytkeä vaikka rek. prepaid numerolle?

nyt ma päivällä n. 10-13 välillä tuntuu ruuhka olevan.

en ymmärrä miten näin yksinkertaiset jutut voi latauspalkki jäädä jumittamaan ruutuun? pitäisihän nuo vastaaja ym. olla perusjuttuja, liittymä tiedot sivua pitäisi kehittää siis ja ennalta ne lukea onko päällä, jos ei, niin onko aktivoitavissa.

minusta mikään palveluruuhka ei pitäisi tuommoisiin valintoihin voida vaikuttaa, eli ne pitäisi ladata ennalta liittymän tietoihin ettei tarvi mennä tarkistamaan jotenkin liittymän lisäpalveluiden mahdollisuutta mikä tuntuu jotenkin vaikeaa olevan???


rekis prepaidin Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Semmoinen se palvelu on ollut monta kuukautta ja ylipäätään toiminut vain satunnaisesti.

  Eipä kiinnosta DNA:ta ja taitavat toivoa , että Telenor korjaa.
  Veikko
 • Hei!

  Mitään yleistä vikaa ei ainakaan tällä hetkellä ole päällä joka tuon voisi aiheuttaa. Yritätkö siis tehdä muutoksia sovelluksen vai nettisivun kautta?
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Nettisivun kautta ei ole päässyt prepaidliittymän lisäpalveluja katsomaan tämän vuoden puolella kuin kerran ehkä kymmenestä yrityksestä. Appia minulla ei ole enkä tarvitse.
  Veikko
 • Alkoi tuo nyt myöhemmin iltapäivällä n. 14 kieppeil tai jälkeen hieman toimia näytti, sain vastaajan päälle, hieman takkuillen mut varmistin 2-3 vastaajasoitolla että alkoi pelata

  olisihan muuten hyvä jos nämä vastaaja perusasetukset saisi laitettua jo oma palvelussa.. no ei ole vaikea puhelimessakaan mutta kuitenkin aina olisi eteenpäin, mahdollisimman valmis palvelu alkupisteestä jo valinnat tekemällä, jos automaattitervehdyskin näköjään oletuksena, niin eihän sinne vastaajaan tarvis tehdä asetussoittoa sitten, kun siitä laskua tulee aina vähän lisää
  rekis prepaid
 • Paljon tuntuu joku kapasiteetti vaje vaikuttavan. Nytkin 16 jälkeen kirjautuu minun palvelut sivulle, ei muuta näe kuin loputtomiin latauskuva vaan animoi ruudussa..


  rekis prepaid

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.