Liittymän muuttaminen

Muutin ulkomaille, haluan halvemman liittymän koska en käytä palveluitanne.Yritin avata minun DNA palvelun mutta ei onnistu sekään.  Ennen lähtöäni asioin liikkeessä ja koitin hoitaa asian siellä mutta ei, oli sopimus voimassa.

No se on nyt loppu ja hinta pomppaa. Jos en saa halvempaa vaihtoehtoa vaihdan puljua. Asiakaspalveluun soitto liittymästäni maksaa hunajaa, Olette varmasti tietoisia roaming hinnositanne yhdysvalloissa.
Sini Kallela Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Vaihda paikallinen simmi, ja laita liittymä tauolle En osaa selittää miten. Muttä näin tuttavani teki , tällöin numerosi pysyy käytössäsi. Hintaa en tiedä
    Tuomas Raatikainen
  • Hei Sini! Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen viestien kautta.