Liittymän netti ei toimi

hain tänään uuden sim kortin koska vanha meni hukkaan, hetken puhelimen netti toimi ja nyt ei toimi

Kommentit

• Hei Kimmo!

Toimiiko uusi kortti muutoin normaalisti? Auttaako jos käynnistät puhelimen uudelleen? Onhan mobiilidata varmasti päällä puhelimen asetuksista? Onko verkkovalinnan muuttamisesta apua eli toimiiko netti jos pakotat yhteyden käyttämään esimerkiksi vain 3G-verkkoa?

DNA Ida S palveluneuvoja
  • ei auttanut uudelleen käynnistys ja mobiilidata on päällä. mistä tuon yhteyden voi vaihtraa 3G

• Verkkovalinnan muuttaminen riippuu puhelimesi mallista ja käyttöjärjestelmästä, tarkemmat ohjeet löytänet kyseisen laitteen käyttöoppaasta. Verkkovalinnan muuttaminen pitäisi onnistua verkkoasetusvalikosta tai esim. kohdasta 'mobiiliverkko'.

Varmuudeksi voit vielä tilata internetasetukset uudelleen puhelimeesi lähettämällä viestin ASETUKSET numeroon 14000.