liittymän sisältä

Mikäli liittymäni sisältää maksullisia palveluita, esim dna tv, sen voi perua.

Kommentit

• Hei Heidi!

Huomioithan, että DNA:n tukisivusto on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise asiakastietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jonka kautta voidaan hoitaa homma kuntoon. Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi myös Oma DNA -sovelluksen chatin kautta. Lataa sovellus iOS-puhelimeen App Storesta tai Android-puhelimeen Google Play -kaupasta.