Liittymän sulkeminen valtakirjalla

Mummini liittymän lopetus.

Kommentit

• Ailan liittymän lopetus.
    Nina
  • Hei Nina!

Huomioithan, että DNA:n tukisivusto on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise yhteys- tai asiakastietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin voidaan hoitaa homma kuntoon sitä kautta. Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.