Liittymän vaihtaminen saunalahdesta dna:han

Minulle on tullut jo dna simkortti nyt vain pitäisi se vielä vaihtaa, mutta kun alan sitä vaihtamaan onko liittymäni jonkin aikaa kokonaan suljettuna jolloin en pysty käyttämään puhelinta lainkaan? Vai miten se vaihto menee?
Julia Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• jos numero on sama sinulle tulee tekstiviesti, jossa ilmoitetaan vaihtoaika.
    Tällenna kaikki numerot,jotka on vanhassa simmissa puhelimeen, koska uusi on tyhjä. Tosin uudet puhelimet tallentavat pilveen yhteystiedot.
    Tuomas Raatikainen
  • Hei Julia!

Kyse on ilmeisesti numeronsiirrosta? Mikäli olet tilannut pelkän liittymän etämyynnin kautta, niin se pitää aktivoida jonka jälkeen numeronsiirto käynnistyy. SIM-kortin mukana on toimitettu aloituspaketti jossa tarkemmat ohjeet.

Saat vielä myöhemmin lähempänä siirtoajankohtaa tekstiviestin jossa on kerrottu tarkempi aika jolloin numero siirtyy vanhalta operaattorilta DNA:lle. Tähän asti vanha liittymä toimii normaalisti.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Joo kyse numeronsiirrosta! Kiitos vastauksesta!
    Julia