Siirry uusimpaan kommenttiin
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Liittymän vaihto ja numeron säilyttäminen

Hei, puhelinetuni päättyy helmikuun lopussa. Numeroni saan kuulemma säilytettyä. Miten teen, voinko valita netissä teiltä liittymän ja sielläkö kysytään numero ja mistä päivästä alkaen liittymä on voimassa? Ja teen sopimuksen vaikka noin viikkoa ennen vaihtopäivää?

Kommentit

 • Hei! Onko liittymäsi jo nyt DNA:lla, mutta yrityksen nimissä? Vai onko liittymä toisella operaattorilla yrityksen nimissä?

  Jos liittymäsi on jo DNA:lla, muttet ole sen omistaja, niin omistajan vaihto yritykseltä sinulle onnistuu DNA Kaupassa.

  Kun liittymä siirretään yritykseltä henkilöasiakkaalle, yritys kirjoittaa numeronluovutusvaltakirjan ja antaa tämän uudelle omistajalle. Valtakirja voi olla vapaamuotoinen, mutta siinä tulee näkyä ainakin seuraavat tiedot:

  • vanhan omistajan nimi ja y-tunnus
  • luovutettava liittymänumero
  • uuden omistajan nimi ja henkilötunnus
  • yrityksen nimenkirjoitusoikeudellisen allekirjoitus ja nimenselvennys
  Henkilöasiakas voi tehdä omistussuhteenmuutoksen DNA Kaupassa. Asioidessaan myymälässä tulee uuden omistajan esittää yrityksen nimenkirjoitusoikeutetun allekirjoittama valtakirja. Mikäli uuden omistajan ei ole mahdollista asioida DNA Kaupassa, omistussuhteenmuutosta ei voida tehdä.

  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Telian liittymä nyt. Saan näillä näkymin uuteen puhelimeeni sopivan simmin työnantajalta. Mutta onko väliä siis, jos teen sopimuksen teille vaikka viikkoa ennen vaihtoa teille ja yritykseni puhelinhenkilö hoitaa sitten vaihdon yrityksen nimissä kuun vaihteessa?
 • Jos liittymä on nyt toisella operaattorilla ja yrityksen nimissä, niin vain yritys voi siirtää numeron DNA:lle, jolloin se säilyykin yrityksen omistuksessa. Tämän jälkeen toki liittymä on mahdollista siirtää nimiisi.

  Kaikista helpoiten tilanne kuitenkin hoituu, jos numero siirretään nykyisellä operaattorilla omiin nimiisi ja sen jälkeen kun liittymä on siirtynyt omistukseesi, voit tehdä tilauksen numeron siirrosta DNA:lle.
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Voiko DNA mini liittymän numeron siirtää Prepaidliittymälle
 • Hei EVJ,

  Laskutusliittymästä ei voi tehdä prepaid liittymää.
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Olen yrittänyt vaihtaa liittymätyyppiäni nyt jokusen hetken. Saan liittymän koriin ja kaikki ok, kunnes haluan säilyttää jo olemassa olevan DNAn numeroni.
  Tällöin minut ohjataan MinunDNA palveluun jossa liittymätyypin vaihtamisen tulisi onnistua.
  Ei onnistu.
  Ei löydy mistään sellaista painiketta tai klikattavaa kohtaa jolla olisi mahdollista liittymätyyppi vaihtaa. Sulkuun sen nähtävästi saisi kovinkin helposti.
  Pääsen kyllä takaisin kauppaan katsomaan liittymiä ja sieltä taas MinunDNA sivulle mutta tämä looppaminen alkaa kuudennen kerran jälkeen tympäistä.

  Missä tässä on nyt vika?
 • Liittymätyypin vaihto ei ole mahdollista jos liittymässä on jokin muutos kesken, eli jos vaihto ei DNA Minun palveluni -sivuston kautta onnistu, kannattaa tästä olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluun p.044 144 044 niin voimme katsoa missä tuossa on kyse
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Hei​. Pystyykö prepaid numeron pitämään samana jos vaan vaihtaa SIM-korttia microsta nanoon?
  Mia Hirvinen
 • Hei Mia!

  Jos kyseinen prepaid-liittymä on rekisteröity niin SIM-kortin vaihto onnistuu niin, että sama liittymänumero on mahdollista säilyttää. Liittymän rekisteröinti onnistuu sivuillamme https://www.dna.fi/prepaid-liittymat#rekisteroi.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Avaan prepaid-liitymän Suomessa puhelimessani ja sen jälkeen lähetän prepaid kortin esimerkiksi irlantiin, niin voiko prepaidilla avata toisen puhelimen, joka on ostettu Suomesta ja toimiiko puhelin
  Reijo Kangas
 • Hei Reijo!

  Prepaid-liittymä toimii myös ulkomailla. Lisää liittymän käytöstä ulkomailla täällä.
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Moi. Voinko vaihtaa prepaid liittymän Jämpti liittymään niin että numero säilyy?
  Joakim
 • Hei Joakim!

  Jos kyseinen prepaid-liittymä on rekisteröity niin siinä tapauksessa muutos laskutusliittymäksi samalla puhelinnumerolla on mahdollinen. Ohjeet liittymän rekisteröintiin löydät: https://www.dna.fi/prepaid-liittymat#rekisteroi
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Olen ostanut Sim-korttini lähes 15v sitten, enkä nykyisillä ohjeilla täten pysty rekisteröimään simiäni itse. Onnistuuko rekisteröinti liikkeessä, jossa heillä henkilöllisyystodistusta katsomalla on pääsy tietoihini?
  mikko virtanen
 • Hei Mikko!

  Jos prepaid-liittymän ostopakkausta tai PUK-koodia ei ole tallessa niin siinä tapauksessa onnistuu henkilöllisyystodistuksen kanssa DNA Kaupassa.
  DNA Hanna palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.