Liittymässäni on esto, en pääse etsimään puhelinnumeroa esim 010100n kautta0

Mulla oli entisessä numerossa nettihuijaus, jonka johdosta piti vaihtaa numero.  Uuteen numeroon laitettiin alkuun kaikki estot ml. Ei voinut soittaa ulkomaille. Tuo esto poistettiin keväällä. Mutta nyt on puhelimessani vielä se esto, että en voi hakea puhelinnumeroa esim 0100100n kautta. Voitteko poistaa tämän eston.
Matti Kiisseli Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Matti! DNA tukifoorumi on julkinen keskustelupalsta joten emme valitettavasti voi tätä kautta asiaa hoitaa. Voit kuitenkin käsitellä liittymäsi tietoja numeropalvelussa suoraan Oma DNA -sovelluksen kautta, voit ladata sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta