Liitymä asioita

Kuinka kauan yleensä menee (SIM kortti jo on tullut postissa) siihen että tulee teksti viesti jossa on päivämäärä ja kellon aika milloin SIMmin voi aktivoida?
Markku Hurmavaara Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Markku! Jos sait SIM-kortin suoraan kirjeitse kotiin, tulee sinun aktivoida tilaus verkkopankkitunnuksilla saamiesi ohjeiden mukaisesti. Aktivoinnin jälkeen siirto operaattorilta toiselle tapahtuu viidessä arkipäivässä, uudella numerolla liittymä lähtee aktivoinnin jälkeen piakkoin toimimaan.