Liitymätarjouksesta

"DNA Rajaton 4G Teho Extra -liittymä hintaan 17,90 €/kk 12 kuukauden ajan 12 kuukauden määräaikaisella DNA Etudiili -sopimuksella.
Tilaukseen sisältyy 50 € lahjakortti DNA Kauppaan. Lahjakortti ei koske palvelutuotteita. Lahjakortin saanti edellyttää, että liittymä on ollut voimassa kaksi kuukautta"

Koska eo. on ainoa tieto tarjotusta lahjakortista, niin kysyn: mihin kortti käytettävissä? / Mitä rajoitteita? / Mitä mainittu palvelutuotteet-termi tarkoittaa? Voinko esim. käyttää 3kpl kyseisiä lahjakortteja yhden uuden puhelimen hankintaan, eli saada luurista "alennusta" 150e?

Kommentit

• Ja mitä tarkoittaa tuo tarjouksen DNA Rajaton 4G Teho Extra? Kyseistä liittymää ei hinnastosta löydy. Mikä on maksiminopeus? Sisältyykö hintaan EU-dataa?
  • Kyseessä on DNA Rajaton 4G Teho -liittymä, extra sana tulee tästä itse kampanjasta ja liittymän maksiminopeus on 50 Mbit/s. Liittymässä ei ole EU-dataa vaan nämä ovat DNA Nopea 4G -liittymissä ja osassa uusia liittymätyyppejä.

Lahjakortin voi käyttää DNA Kaupasta ostettaville tarvikkeille ja laitteille, mutta ei maksuaikasopimukselle.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei,
    Onko yllä mainittu DNA rajaton 4G teho extra liittymätarjous (17,90/kk + 50€ lahjakortti) vielä voimassa?
    Sanna