Lisää Inbox-tilaa?

Seuraan sähköpostiliikennettäni Mail-ohjelman kautta ja siksi käytän harvoin webmailia DNA:n sivujen kautta. Ongelmana on, että Inbox täyttyy tämän tästä jonka jälkeen sähköpostini eivät tule perille ennen kuin huomaan asian ja tyhjennän postilaatikkoa. Jäljellä oleva tila jossa tahtoisin säilyttää tärkeimmät postit vuosien varrella pienenee ja Welhon käyttöluotettavuus heikkenee koko ajan. Onko teillä tarjota lisätilaa postilaatikolle tai muuta kätevää ratkaisua jotta kannattaisi jatkaa Welho-asiakkaana vai onko siirryttävä kokonaan Gmailiin?

Kommentit

• Hei!

Sähköpostit ovat jo myynnistä poistuneita laajakaistan lisäpalveluita eikä niihin ole tulossa enää muutoksia tai uudistuksia. Mikäli tarve on esim. lisätilalle tai muille ominaisuuksille suosittelemme vaihtamaan toiseen maksuttomaan palveluun kuten Gmail.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Aika tyly vastaus. Ihmettelin samaa kun yritin auttaa appiukkoa lähettämään hänen @welho -mailboxin kautta valokuvia. Liitetiedostoraja oli 2 Mb! Ei ole tästä maailmasta vuonna 2019.
    Tero Pajunen