Lisäantenni MF971V mokkulaan.

Kyseiseen mokkulaan lisäantenni.
Dna kaupassa ei näytä olevan myynnissä.
Mistä vois mahdollisesti löytyä.
Voiko Dna kauppa tilata antennin.

Kommentit

• Sovitinkaapelilla käy mitkä vaan antennit tuohon esim täältä:
    https://www.satshop.fi/4g/4g-antennas.html
    JJJ
  • Hei! Lisäantennien myynti on lopetettu DNA:lla, näitä saa kuitenkin alan liikkeistä. Varmista kuitenkin ensin liittimen yhteensopivuus
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Jep laitoin kyselyä tonne satshoppiin.
    No katsotaan sitten mitä vastaavat.
    Onko noista antenneista yleensä mitään hyötyä.
    Paikkahan se ratkaisee,missä mokkulaa käytetään.
    Mitään seinään pultattavaa isoa ulkoantennia en aijo hankkia.
    Jokin muutamankympin hintainen pöytäantenni vois tulla kysymykseen.

BQ24
  • ne sellaset muutamankympin pöytäantennit on ihan yhtä tyhjän kanssa,jos oikeesti haluat hyödyn niistä ulkoisista liittimistä niin ULKOANTENNI on ainoa OIKEA ratkaisu.,paitsi jos haluat pistää rahasi turhuuteen,niin sehän on oma asiasi.
    tollo
  • En tässä ole nyt ostamassa mitään antennia,kuhan vaan kyselin.
    Eihän noilla muutamankympin antenneilla tee mitään.

SatShopista tarjottiin noita muutamien satasien ulkoantenneja.
    En tosiaankaan ala satasen mokkulan takia haalimaan mitään
    300€ maksavaa ulkoantennia.Enkä tunge rahojani p*****an.
    Asia on osaltani loppuunkäsitelty.
    BQ24