Lisäantenni ZTE286 reitittimeen

Mulla on 4g kattoantenni,jossa on myös mokkulaan sopiva adapteri. Reititin on ZTE 286,jossa ei kuitenkaan ole antenniin sopivaa sisäänmeno paikkaa. Reitittimessä on L ja R paikat lisäantennille,joka kuitenkin pitäisi varmaan olla erilainen mikä minulta nyt löytyy. Saako tuon kattoantennin tuohon reitittimeen mitenkään kiinni?
Mikko Putkonen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • ZTE MF286, ZTE MF286A : Kaksi liitäntää ulkoisille antenneille, liitäntätyyppi SMA.

  Tuo SMA on yleisesti käytetty liitin verkkopuolen antenneille, niistä on paria versiota, riippuen onko keskitappi uros vai naaraspuolessa:


  Jos siinä antennissa taas on joku irtomokkulaan tarkoitettu "pikkuliitin", niin kyllä siihenkin voi adapterin saada, mutta niitä pienia liittimiä on useita erilaisia olemassa riippuen mokkulasta.
  JJJ
 • Joo, tuo käykin niihin yläreunoissa oleviin antenniliittimiin. Kumpaan se pitäis kytkeä? L vai R? Kokeilin molempiin vuorotellen ja kummassakin opeus tippui 17 megasta n. 4 megaan.
  Mikko Putkonen
 • No niissä pitäisi olla molemmissa antennit, että tuo toimii kunnolla. Kannattaa myös tutkia, että se kattoantenni tukee haluttuja taajuuksia.
  JJJ
 • Okei. No hittolaane.
  Mikko Putkonen
 • Hmmm....

  Voin kyllä muistaa väärin , mutta juuri tuon ZTE 286:n antennien kanssa on sellainen ongelma , että LTE-A ei toimi pelkillä ulkoantenneilla , vaan purkki tarvitsee myös laatikon sisäistä antennia LTE-A:han ja se voi sitten huonontaa nopeuksia reippaasti huonoissa olosuhteissa.
  Veikko
 • https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/zte-mf286-ulkoiset-antliitannat/
  MF286 kannattaa palauttaa pikaisesti jos aikoo nyt tai joskus käyttää ulkoisia antenneja.
  ebinwrz
 • Ompa sairas purkki. Herra kadonneen kehityspäällikön mukaan markkinoilla on muitakin samanlaisia (toiminnaltaan) laitteita. En ole moiseen ennen törmännyt, ettei se yleistä ole ollut kyllä.

  Eli oli noin kun Veikko muisteli.
  JJJ

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.