lisäisin prepaidiin netin

MInulla on prepaid puhelinliittymä. Miten lisään siihen halvimman nettiyhteyden, että saan 112:n toimimaan?
Riinuli Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moikka!

Voit ladata DNA Prepaid sovelluksen puhelimen sovelluskaupasta, saat sovelluksen kautta ladattua aina haluamasi ajan tiedonsiirtoa
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Laturissa on vain Tehonetti, Rajaton jne. Niitäkö tarkoitit? Halusin tietää, mikä on minulle edullisin, kun en tarvitse nettiä muuhun kuin hätätilanteeseen (112).
    Riinuli
  • Jos tarvitset nettiä vain mahdolliseen hätätilanteeseen niin sinun ei tarvitse ladata DNA Super prepaid -liittymälle datapakettia. Datakäytöstä veloitetaan 0,99 euroa päivältä kun tiedonsiirtoa on käytetty. Puhelin käyttää automaattisesti tiedonsiirtoa kun mobiilidata on kytkettynä päälle joten tuo on syytä pitää muutoin pois päältä ilman datapakettia.