Lisämaksu paperilaskusta

Haluan tietää miksi minulta laskutetaan paperilaskusta kun en ole sellaista pyytänyt? Minulle ei kerrottu sopimusta ottaessa että tällainen maksu tulee, joten haluan että se poistetaan laskulta.
Stefano De Simone Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Stefano!

Huomioithan, että DNA:n tukisivusto on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise yhteys- tai asiakastietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jossa voidaan tarkemmin katsoa laskuasioita. Kiitos!

Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija