Lisämaksu paperilaskusta

Haluan tietää miksi minulta laskutetaan paperilaskusta kun en ole sellaista pyytänyt? Minulle ei kerrottu sopimusta ottaessa että tällainen maksu tulee, joten haluan että se poistetaan laskulta.

Kommentit

• Hei Stefano!

Huomioithan, että DNA:n tukisivusto on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise yhteys- tai asiakastietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jossa voidaan tarkemmin katsoa laskuasioita. Kiitos!

Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija