Lisävaihtohyvitys

Tuleeko nettikaupassa mainituista hinnoista vielä lisävaihtohyvitys vai onko se jo huomioitu hinnoissa?
Taneli Toiviainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Taneli!

Lisävaihtohyvitys myönnetään uuden laitteen oston yhteydessä DNA:lle palautetun vaihtolaitteen normaalin vaihtohyvityksen lisäksi. Vaihtolaite voi olla myös viallinen tai rikkinäinen, mutta silloin normaali vaihtohyvitys on huomattavasti pienempi kuin toimivassa laitteessa. Vaihtolaite tulee palauttaa DNA Kauppaan 30 päivän kuluessa uuden laitteen vastaanottamisesta. Esitä ostokuitti tai tilausvahvistus vaihtolaitetta palauttaessasi. Lisävaihtohyvitystä ei voi yhdistää muihin vaihtohyvityskampanjoihin.