Lisenssitunnus DNA Turvapakettiin

Hei, päivitin koneeni tehdasasetuksiin ja minulla oli ennestään DNA Turvapaketti ja otin sen lisenssitunnuksen ylös olettaen että pystyisin päivityksen jälkeen ladata  Turvapaketin uudestaan ja aktivoida sen kunnolla lisenssitunnuksella. En kuitenkaan löydä mistään versiota missä tämä olisi mahdollista ilman että hankin kuukausimaksullisen DNA Turvapaketti Plus version. Olenko nyt laittanu lisenssitunnuksen turhaan muistiin ja joudun kuitenkin hankkimaan koko ohjelman uudestaan?
Noora Hovatov Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Noora!

Turvapaketin (olipa kyseessä sitten vanha versio tai uusi Turvapaketti Plus) asennus onnistuu Minun palveluni kautta. Pääset siis sitä kautta hallinnoimaan mille laitteelle mikäkin lisenssi on asennettu. Jos olet palauttanut koneelle tehdasasetukset niin uudelleen asennus onnistuu poistamalla lisenssin käytöstä itsepalvelun kautta ja sitten asentamalla sen kokonaan uudelleen koneelle. Lisätietoa palvelun asennuksesta ja hallinnasta löydät täältä: https://www.dna.fi/tuki-tietoturva#turvapakettiplus.