Löytyykö matkamokkulalle (MF971RS2) työpöytäsovellusta?

Hei!

Täällä korvessa matkamokkula on ainoa toimiva vaihtoehto, joten se on jatkuvassa käytössä pöytätietokoneen kanssa. Aiempaan DNA:n mokkulaan sai DNA Netti -sovelluksen, joka oli kätevä ja helppokäyttöinen tietokoneen työpöydällä myös teknisesti suuntautumattomalle netinkäyttäjälle. Onkohan MF971RS2-matkamokkulalle olemassa mitään vastaavaa sovellusta, josta näkisi verkon tilan ilman, että tarvitsee mennä http://dna.mokkula-sivulle? Toki käyttöjärjestelmän tehtäväpalkista voi myös tiirailla tilannetta, mutta se on osoittautunut hankalaksi vanhemmille silmille, koska kuvakkeiden kokoa ei saa säädettyä kovin suureksi (sitä paitsi verkkokuvakkeesta ei pääse suoraan matkamokkulaan).

Jos mitään sovellusta ei ole saatavilla, voisiko käyttökokemusta kenties parantaa jollain muulla tavalla?
U. Korpi

Kommentit

• Mokkulassa on myös omanäyttö, joka kertoo signaalin vahvuuden.. Kyseistä ohjelmistoa ei ole
    Tuomas Raatikainen
  • Kiitos vastauksesta, Tuomo. Mokkulan näytöltä ei vain näe kovin hyvin, kun on huono näkö. Lisäksi täällä korvessa mokkulaa täytyy pitää hieman hankalasti tavoitettavassa paikassa yhteyden takaamiseksi. Ohjelmisto olisi kätevä, jotta näkisi paremmin ja helpommin. Mutta muuten ei ole ongelmaa, joten ei nyt lähdetä heti toisenlaiseen malliinkaan vaihtamaan, koska tämä on vasta tänä kesänä hankittu.
    U. Korpi