Luettelotiedot

Hei, halausin puhelinnumeroni salaseksi mutta en löytänyt tuota kohtaa Liittymien luettelotietojen muutos dna omilta sivuilta. Eli mistä kohta siellä on missä voin tehdä muutoksen?
(Päivitetty )

Kommentit

• Hei Mervi!

Saat muutettua luettelotietojen julkisuutta Minun palveluni tai Oma DNA -sovelluksen kautta, kun valitset kirjautumisen jälkeen etusivulta kyseisen liittymän ja klikkaat tämän jälkeen Liittymän hallinta > Tiedot numeropalveluissa > Muokkaa.

DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Miksi laskuarkistossa ei näy kaikki vuoden laskut