Luottokortin uusiutuminen

Minulla kävi niin, että pankki lähetti uuden luottokortin, jossa muut tiedot säilyivät saman, paitsi turvakoodi. Sen takia ennen uuden kortin tuloa tilatun tuotteen verkkomaksu epäonnistui, kun toimitus oli uuden kortin tulon jälkeen. Pankki ei ollut informoinut tästä ongelmasta, joten epäonnistuminen tuli täytenä yllätyksenä.
Ongelma ei liity DNA:n toimitukseen, mutta halusin tämän kertoa varmuuden vuoksi.

Onko DNA:lta tilattuihin luottokorttiostoksiin vaihdettavissa turvakoodi, kun tilaus on tehty, mutta toimitus ei vielä ole toteutunut - jos kortti uusiintuu tällä välillä?
Jos ei, miten pitäisi toimia, että maksu onnistuisi?

Kommentit

 • Jos maksu ei mene läpi, tilaus peruuntuu. Tällöin tilaus tulee tehdä uudelleen.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Kaytä paypalia, sinne voi syöttää monta korttia, ja poistaa kun uusikortti on aktivoitunut. Huom yleimaailmallisesti ei hyväksytä korttia, joka voimassa alle kolme kuukautta
 • Käyttämiini paikkoihin kelpaa VAIN luottokortti. Niitä minulla on vain 1 kappale. Tässä tapuksessa kortin piti olla voimassa tämän vuoden huhtikuulle, mutta pankki muuttaa korttisysteemiään ensi vuoden alusta, ja lähetti sen takia uuden kortin - ennen aikojaan pidennetyllä voimassaoloajalla.
  Yllätyksenä tuli, että kortin turvakoodi muuttui heti - pankki ei sitä kertonut.
  Kun maksu ei mennyt läpi, kauppias onneksi toimitti tavaran ja pyysi maksamaan summan pankkitililleen. Jos ei näin olisi käynnyt, olisain jäänyt ilman Joulukinkkua.
  Kun tämä selvisi, kysyin toisen kaupan tilannetta ja sain sieltä tietää, miten heidän tilaukseensa voi syöttää uuden turvakoodin, joten uudenvuoden ruoat tulivat normaalisti.

 • Tuttu ongelma onneksi kauppiaalla oli "pelisilmää". Minulla on Paypal käytössä ettei tarvitse aina muistaa onko kortti voimassa, tulee automaattisesti ilmoitus kun joku ongelma

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.