Macin ja MF971V -mokkulan yhteensopivuus

Minulle toimitettiin dna mokkula ZTE LTE Ufi, model MF971V luvaten, että se olisi yhteensopiva macin uusimman ohjelmiston kanssa. Näin ei kuitenkaan ole. Ohjelmisto edellyttää 64gb appia. Onko tälle liittymälle sellainen olemassa ja jollei ole, mikä mobiililiittymä sopisi? Laite on tuolloin tietysti palautettava, kun ei vastannut tilaamaani.

Elise Lund-Mäkelä Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Kyseinen mokkula on yhteensopiva Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows XP, Vista, MacOS.
    ZTELink -sovellus on yhteensopiva: Android 4.4 tai uudempi, iOS 8.0 tai uudempi

Mikä käyttöjärjestelmä sinulla on käytössä? Eikö mokkula siis jotenkin toimi koneesi kanssa?
    Käyttöönotto-ohjeet löydät osoitteesta https://www.dna.fi/dna-matkamokkula-4g-wifi-mf971v-kayttoonotto

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Ohjelmisto edellyttää 64gb appia.

Internetin käyttäminen ZTE MF971V mokkulalla ei edellytä minkään apin käyttämistä tai ohjelmiston asentamista. Olipa tietokoneessasi sitten sitten macOS 10.15.4 tai ei.

Kerrothan tarkemmin tarpeistasi, niin selvitetään asiaa lisää.

AP