Mail forwarding

Voiko webmailille antaa ohje edelleen lähettää kaikki sisääntulevat mailit toiseen osoitteeseen?
Gustav Hafren Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Gustav!

Welho webmailiin saapuvat postit on mahdollista ohjata toiseen sähköpostiin. Tämä uudelleen ohjaus onnistuu käytössäsi olevan toisen sähköpostin asetusten kautta.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei,

Voitko tarkentaa niin että ymmärrän.

Terveisin,

Gustav
    Gustav Hafren
  • Eipä tuota selkeämmin voi sanoa. Mene sähköpostiin, jonne haluat webmailin tulevan ja etsi sen asetuksista kohta, jossa voit siirron tehdä.
    PW.