Mainoskielto tehty mahdottomaksi

Sain tekstiviestin jossa tarjotaan nettiyhteyttä. Viestin lopussa maininta, että mikäli ei halua dna:n tekstiviestejä jatkossa, täytyy klikata ohessa olevaa linkkiä josta pääsee yhteystietoihin. Linkkiä klikatessa kyseistä sivustoa ei ole olemassa. Dna:n sivuilta yhteystietoja etsiessä löytyy vain puhelinnumeroita joihin voi soittaa.

Aika vaikeaksi tehty ihmisille ns. irtisanoutua teidän lähettämistänne mainoksista. En viitsi lähteä soittelemaan kyseisen asian takia, mutta en toisaalta haluaisi saada mainoksianne suoraan puhelimeeni.

Kommentit

• Moi, jos et tahdo soittaa asian tiimoilta asiakaspalveluumme, voit aina olla asiakaspalveluumme yhteydessä nettisivuillamme olevan chatin kautta tai lähettää meille viestin lomakkeella osoitteessa www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Otsikon voisi korjata "mainoskielto tehty mahdottomaksi juuri haluamallani tavalla eikä mitenkään muuten, itse kieltäydyn vaivautumasta mihinkään"
    Ebinneeri
  • Ensi viestissä voisi olla selkeä ohje markkinointiviestien estoon, esim että yhden viestin lähettäminen tiettyyn numeroon lopettaa viestit. Lähtökohtaisesti sen ei pitäisi mennä niin, että kuluttaja joutuu näkemään vaivaa saadakseen olla yrityksen mainoksilta rauhassa, se on huonoa asiakaspalvelua. Markkinointikielto pitäisi olla tehty helpommaksi.
    Maria