maksaisitteko itse?

maksaisitteko itse 10mb netistä 27.90e kuukaudessa? tämän yli ei ole kertaakaan nousut nopeudet viimeisen 2 kuukauden aikana. 150mbs my ass

Kommentit

• Kait se on ihan itsestä kiinni maksaako vai ei. Jos katsot sopimuksesta, niin maksat 4-150 megasesta nopeudesta.

Kannattaa koittaa toisen operaattorin liittymää, ja katsoa mitä taajuuksia on paikallesi edes saatavilla...
  • Ei pitäs myydä eikä ostaa mitään yli 100 megan 4g nettejä.
    5g:stä vois olla lupa odottaa satoja megoja.
  • Kyllä hyvässä verkossa ja uusimmilla laitteilla voi saada nopeutta 4G:ssäkin reilusti.

Sitten jos asuu sen pelkän 800 MHz tolpan alueella, ei kummosia voi vaatiakkaan.

Toi liittymien nimeäminen on se heikoin lenkki, älytöntä että tuollaista on saanut vuosia markkinoida.

Hintaan nyt ei juuri vaikuta, minimi hinta DNA:lla on tällähetkellä 4G-liittymälle 24,90€/kk (100 Mbits) ja vaikka tän nimi olisi sitten "5 megaa minimissä liittymä", hinta olisi tuo sama.

Moi mobiililla taitaa olla 18€/kk perusliittymä, jos pelkästään hinta kiinnostaa.

Kyllä näihin yleensä joutuu vähän panostamaan, alkuun Kannattaa selvittää se oma masto ja hankkia laitteet ja liittymä sen mukaa, mitä sieltä löytyy, jos joutuu 4G:n varassa olemaan.

Omasta tolpasta tulee illalla se 50 megaa, joten menen edelleen 50 megasella liittymällä. Se että sieltä joskus hiljaseen aikaan saa 200 megaa (testattu prepaidillä) ei kiinnosta niin paljon että liittymää vaihtaisin kalliimpaan.
  • Puhelinliittymän kylkiäisinä tarjosivat DNA:lta viimeksi 50 megasta liittymää 5€/kk tai 100megasta 10€/kk. En kuitenkaan vaihtanut operaattoria, mutta kannattaa selvittää tuokin.
  • Hei!

Jos yhteyden toimivuuden kanssa on ongelma niin kannattaa olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että pääsemme selvittämään ongelmaa tarkemmin asiakastietojen kanssa. Samalla voidaan katsoa sopimusasiat ajantasalla, eli jos olet oikeutettu esim. ketjussakin mainittuihin keskittämistuhintaisiin sopimuksiin.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30

Voit olla yhteydessä meihin myös Minun palvelustani löytyvän sähköisen yhteydenottolomakkeen tai Oma DNA -sovelluksen chatin kautta.

Voit ladata Oma DNA -sovelluksen iPhonelle App Storesta https://apps.apple.com/fi/app/oma-dna/id1445655346?l=fi tai Android-puhelimeen Google Play Kaupasta https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.dna.omadna
    DNA Hanna palveluasiantuntija