Maksamaton summa

Hei,  mistä saan selville kuinka paljon puhelimestani on vielä maksamatta ?Maksan puhelinta kerran kuussa.

Kommentit

• Hei Marjaana!

Laskun etusivulla on kerrottu sopimuksen jäljellä oleva laskuttamaton summa yhteensä. Laskut löydät Minun palvelustani osoitteessa www.dna.fi/minunpalveluni
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Tervehdys
    Tahtoisin maksaa Laitemaksun loppusumman kerralla pois, miten onnistuu?
    Kari
  • Hei Kari,

Jos laskulla ei veloiteta mitään muita palveluja, voit maksaa laitteen loppuerät viimeisimmän laskun tiedoilla ja siinä näkyvällä jäljellä olevat erät -summalla.
    Jos taas laskulla on muitakin tuotteita, kuten esim. puheliittymäsi, tulee loppulasku tilata asiakaspalvelumme kautta.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Koska liittymä aukeaa kun maksoin laskun
  • Hei Mika!

Jos liittymä on ollut velkasulussa niin se aukeaa automaattisesti kun kaikki erääntyneiden laskujen maksusuoritukset ovat kirjautuneet, tämä kestää yleensä 1-3 arkipäivää.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei

Maksoin tyttäreni puhelinliittymä laskun 2x, sillä omapalvelussa ei näyttänyt että laksu oliis maksettu. Silti tililläni tuo näkyy maksettuna 2. kertaa.
    haluan että tilanne korjataan heti. Viestitoiminnoissa DNA: vastaus saattaa viipyä todella kauan.
  • Hmmm...

Ylisuoritus hyvitetään normaalisti seuraavalla laskulla , joten ei huolta.
  • Jos olet maksanut laskun niin suorituksen kirjautumisessa kestää 1-3 arkipäivää ennen kuin tuo näkyy maksettuna. Liikasuoritus kohdistetaan kuitenkin automattisesti muille avoimille laskuille tai ennakoksi seuraaville laskuille
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Moikkka! Mitä teen olen maksannut E laskun joka summa on 26,86€ ja se vielä näkyy Minun dna sivuilla että se on maksamatta vaikka olen maksanut sen 27.7.
    eeä olisin halumut tarkastaa miksi ei lue että maksettu laskun viiteno: *maksutiedot poistettu ylläpidon toimesta*
    Merja Koskinen
  • Hei Merja!

Tukisivusto on julkinen keskustelupalsta joten ethän jaa mitään maksutietoja tänne, kiitos. 27. päivä on ollut lauantai ja maksujen kirjautuminen järjestelmään kestää yleensä 1-3 arkipäivää, joten on ihan normaalia jos lasku ei näy vielä maksettuna. Jos olet tarkistanut että maksutiedot ovat kunnossa niin maksusuoritus kyllä kirjautuu laskulle tänään tai viimeistään huomenna.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei! En ole vielä saanut laskua puhelimestani, jonka ostin jo pari kk sitten, ei näy myöskään omapalvelussa, miksi?
    Lilli
  • Hei Lilli!

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044, niin katsotaan tilannetta tarkemmin. Kiitos!
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Saanko sähköpostiin viimeisen laskuni.
    Else Pettersson
  • saanko viimeisen laskuni puhelimeeni.
    Else Pettersson