Maksamaton summa

Hei,  mistä saan selville kuinka paljon puhelimestani on vielä maksamatta ?Maksan puhelinta kerran kuussa.
Marjaana Ketko Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Marjaana!

Laskun etusivulla on kerrottu sopimuksen jäljellä oleva laskuttamaton summa yhteensä. Laskut löydät Minun palvelustani osoitteessa www.dna.fi/minunpalveluni
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Tervehdys
    Tahtoisin maksaa Laitemaksun loppusumman kerralla pois, miten onnistuu?
    Kari
    Kari Hölttä
  • Hei Kari,

Jos laskulla ei veloiteta mitään muita palveluja, voit maksaa laitteen loppuerät viimeisimmän laskun tiedoilla ja siinä näkyvällä jäljellä olevat erät -summalla.
    Jos taas laskulla on muitakin tuotteita, kuten esim. puheliittymäsi, tulee loppulasku tilata asiakaspalvelumme kautta.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Koska liittymä aukeaa kun maksoin laskun
    Mika Mäkitalo
  • Hei Mika!

Jos liittymä on ollut velkasulussa niin se aukeaa automaattisesti kun kaikki erääntyneiden laskujen maksusuoritukset ovat kirjautuneet, tämä kestää yleensä 1-3 arkipäivää.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei

Maksoin tyttäreni puhelinliittymä laskun 2x, sillä omapalvelussa ei näyttänyt että laksu oliis maksettu. Silti tililläni tuo näkyy maksettuna 2. kertaa.
    haluan että tilanne korjataan heti. Viestitoiminnoissa DNA: vastaus saattaa viipyä todella kauan.
    Tiina kekäläinen
  • Hmmm...

Ylisuoritus hyvitetään normaalisti seuraavalla laskulla , joten ei huolta.
    Veikko
  • Jos olet maksanut laskun niin suorituksen kirjautumisessa kestää 1-3 arkipäivää ennen kuin tuo näkyy maksettuna. Liikasuoritus kohdistetaan kuitenkin automattisesti muille avoimille laskuille tai ennakoksi seuraaville laskuille