Maksamaton summa

Hei,  mistä saan selville kuinka paljon puhelimestani on vielä maksamatta ?Maksan puhelinta kerran kuussa.
Marjaana Ketko Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Marjaana!

Laskun etusivulla on kerrottu sopimuksen jäljellä oleva laskuttamaton summa yhteensä. Laskut löydät Minun palvelustani osoitteessa www.dna.fi/minunpalveluni
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Tervehdys
    Tahtoisin maksaa Laitemaksun loppusumman kerralla pois, miten onnistuu?
    Kari
    Kari Hölttä
  • Hei Kari,

Jos laskulla ei veloiteta mitään muita palveluja, voit maksaa laitteen loppuerät viimeisimmän laskun tiedoilla ja siinä näkyvällä jäljellä olevat erät -summalla.
    Jos taas laskulla on muitakin tuotteita, kuten esim. puheliittymäsi, tulee loppulasku tilata asiakaspalvelumme kautta.