Siirry uusimpaan kommenttiin

Maksanut virheellisesti DNAlle summan

Hei

minulla on nyt ongelma - olen onnistunut maksamaan ilmeisesti DNAn pankkitilille 15.11. 150€ jonka piti olla aivan toisen laskun maksu. Minulla ei edes ole DNAn liittymää. Ilmeisesti pankin sähköinen järjestelmä heitti automaattisesti esiin DNAn tilinumeron, enkä tarkistanut sitä riittävän hyvin, kun alku oli sama. Outoa on että S-pankin tiliin tarkoitetun maksun viitenumero kelpasi sitten jonnekin DNAn Osuuspankin tililn maksuun. Mutta maksettu summa on ilmeinen virhe, voin esittää siitä tositteet - kunhan saan tiedon missä voin tämän asian hoitaa. Haluaisin nimittäin takaisin summan jota minä en DNAlle ole velkaa enkä tarkoittanut maksaa.
Taina Rajanti Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Varmaankin asian voi hoitaa soittamalla DNA asiakaspalveluun.044 144 044
  Tai mahdollisuuksien mukaan käymällä DNA kaupassa.
  Onkohan tänään kauppa auki,tai vastaako asiakaspalvelu.???
  Tombstone.
 • Hei Taina!

  Asia saadaan hoidettua kuntoon kun otat tosiaan yhteyttä asiakaspalveluumme!
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Hei!
  Eilen olen maksanut toinen kertaa sama lasku! Vaikka olen maksanut 10.12. 2019 sama lasku!! Summa oli 27,33 voisitteko palauttaa mulle rahaa takaisin kiitos.. Y. T. Noor Hantoosh
  *poistettu yhteystiedot ylläpidon toimesta
  Noor Hantoosh
 • Hei Noor!

  Tukisivusto on julkinen keskustelupalsta, joten tätä kautta emme voi asiaa hoitaa. Omia yhteystietoja ei myöskään tulisi tänne jakaa, joten ne on poistettu viestistäsi. Lähtökohtaisesti pienempiä maksusuorituksia ei palauteta vaan liikasuoritus kohdistetaan automaattisesti seuraavalle laskulle. Jos asian kanssa on jotain epäselvää niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, kiitos.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe klo 8-18
  la klo 9-16.30
  DNA Hanna palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.