Maksu HD kanavia hävinnyt

Hei, Seuraavat maksu HD kanavat ovat hävinneet: CMore First, Viasat Hockey, Viasat Urheilu, Viasat Golf, Viasat Film Action, Viasat Film Premier. Kaikki muut sekä SD että HD kanavat näkyvät hubissani. Kyseessä on antennitalous. Asun rivitalossa Kotkassa. Virheilmoitus on: "ei antenniyhteyttä, tarkista kytkennät". Olen irroittanut johdot laitteesta ja antennijohdon seinästä, sammuttanut virran hubista. Odottanut ja tehnyt asemahaun uudestaan useamman kerran. Ei apua l. mitä pitäisi tehdä? Taloyhtiön antennissa ei ole myöskään lunta signaalia häiritsemässä.

Kommentit

• Noi kanavat on DNA:n VHF verkon nipussa C (Paitsi Viasat Golf ei ole antennissa ollenkaan.), eli yksi kolmesta nipusta puuttuu nyt. Kotitaloudessa ihan normaalia, että yksi nippu katoaa, itse en saa millään antennin asennolla kaikkia nippuja toimimaan kaikissa keleissä.

Mitä sille sitten voi tehdä, kokeile parin päivän päästä uudelleen tai pistä taloyhtiöntoimesta asentaja mittaamaan signaalia. (Voi toki kysyä näkyykö naapurilla, kun viritin voi olla epäherkempi toisilla laitteilla.)
    JJJN