Maksu-TV-kanavat ei toimi

Miksi maksu tv-kanavani eivät toimi vaikka olen maksanut ajallani laskun(voimassa 31.5.2020 asti)?
Jari Jatkola Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Miksi maksu tv-kanavani eivät toimi vaikka olen maksanut ajallani laskun-tänään katkaistiin maksukanavat kaikki (voimassa 31.5.2020 asti)? T: Jari Jatkola
  Jari Jatkola
 • Hei Jari!

  Löytyvätkö kanavat kuitenkin kanavalistasta? Saatko jonkinlaisen virheilmoituksen? Löytyisikö tästä ohjeesta https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/yleisimmat-televisiossa-nakyvat-virheilmoitukset-m/ apua ongelmaan?

  Jos kanavat eivät lähde näkymään näillä vinkeillä, pirautathan asiakaspalvelun vikapäivystykseen numeroon 0800 300 500, niin pääsemme tutkimaan tilannetta tarkemmin.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • C More MAX, kanava 42, hävinnyt kanavalistasta (antenni), miksi? Maksan kk-maksuja ko. maksukanavakortista.
  Makke
 • Total kanavapaketti pimeenä, myös osa  mix paketista.
  Pertti O
 • ..ei toimi selaimella
  Pertti O
 • Ei minullakaan ole enää C More MAX, kanava 42 A muksissa. Hävisi jo perjantaina. HD versio toimii.
  kari savolainen
 • C More Max kadonnut jo perjantaina, korjaustoimenpiteet käynnissä.
  Arvioitu viankorjaus 22.5
  JV
 • PW
 • Total paketin kanavat eivät näy selaimella ja mobiilissa (anroid ja iOs)
  Mix pakettin kanavat näkyy.

  Kaikki tilaamani maksukanavat näkyvät hubin kautta, pois lukien max SD jota tuo em. tiedote koskee. (A-nippu kadonnut Digitalta)
  Pertti O

 • "" Löytyvätkö kanavat kuitenkin kanavalistasta? Saatko jonkinlaisen virheilmoituksen? Löytyisikö tästä ohjeesta https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/yleisimmat-televisiossa-nakyvat-virheilmoitukset-m/ apua ongelmaan?

  Jos kanavat eivät lähde näkymään näillä vinkeillä, pirautathan asiakaspalvelun vikapäivystykseen numeroon 0800 300 500, niin pääsemme tutkimaan tilannetta tarkemmin.
  DNA Ida S palveluneuvoja ""

  ------------------

  Edelleen Total paketin kanavat näkymättömissä selaimella ja mobiilissa.

  Soitin vikapäivystykseen, oli pihalla kuin lumiukko, käski soittaa maanantaina asiakaspalveluun, siellä kuulemas osaavat?


  Pertti O
 • Toi on kyllä erikoista touhua, jos asiakkaalla on vika se soittaa vikapalveluun. Sen jälkeen on aivan se ja sama miten siellä (sisäisesti) hoitavat asian, kunhan hoitavat.

  Se että asiakas velvoitetaan soittamaan joskus seuraavina päivinä uudestaan toiseen numeroon on vittuilua ja surkeaa palvelua.
  JJJ
 • Tässä ketjussa on useampia eri vikoja kyseessä, antenniverkon C More Max SD kanavalla on yleistä vikaa, kanavan HD versio toimii normaalisti sillä välin: https://corporate.dna.fi/hairiotiedotteet?type=resttukari1&id=86258&scrollTo=aRThYLmNyU51

  Kanavien puuttuminen DNA TV -sovelluksesta viittaisi ongelmaan tilauksessa tai taustajärjestelmässä, ongelma voi olla syvemmällä kuin mitä vikapäivystyksessä voidaan selvittää asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella.
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • No eikö asiakaspalvelu ja vikapalvelu voi olla keskenään tekemisissä sisäisesti, miksi pitää soitella ja ilmoitella asiasta erikseen molempiin. Luulisi yhden ilmoituksen asiasta riittävän teidän suuntaan. Kuulostaa ihan neuvostoliittolaiselta touhulta.
  JJJ
 • Eikä tässä ketjussa ole ymmärtääkseni kyse kuin kahdesta eri häiriöstä, ei useasta.
  Ja toinen niistä lienee Digitan verkossa, tuo 42 SD puuttuminen A-nipusta.

  Talon sisäinen tiedonkulku ja tiedottaminen ulospäin DNA:lla on kuin ministeriöissä.


  Pertti O
 • Ymmärrän hyvin DNA:n vaikeudet silloin kun Digitan verkossa on ongelmia. Tarkoitan tuota C More Max kanavaa joka toivottavasti palaa takaisin huomenna 22.05.
  Sitä en kuitenkaan ymmärrä, että mennessäni DNA:n minun palveluun näen että Mix8 Premium kortillani on kolme C More Max HD kanavaa mutta ei ainuttakaan C More Max kanavaa joka on SD versio tuosta kanavasta.
  Toinen asia johon toivoisin muutosta DNA:n toimesta on tuo maksukortin linkitys. Olen kuullut että Elisalla on mahdollista poistaa linkitys webbisivuilla kun taas DNA:lla tarvitaan soitto aspaan.
  Törmäsin hommaan kun ostin käytetyn LA Digital CI+ adapterin viime perjantaina. Pyynnöstäni myyjä soitti aspaan pyytäen linkityksen purkua. Eipä ole vielä tapahtunut.
  tappari
 • Kyllä aspa poistaa linkityksen heti puhelun yhteydessä.
  Kannattaa olla aspaan yhteydessä ja kysyä noita kortilla olevaa C More MAX HD kanavaa - luulisi yhden riittävän.
  DNA:lla ei ole tarpeen poistaa linkitystä, ellei linkitys ole pudonnut pois päältä ja se pitää tehdä soittamalla aspaan. Minä en tosin halua pitää turhia linkityksiä yllä.
  Todennäköisti DNA TV:n kautta on myös katsottavissa C More MAX SD kanava.
  PW
 • Kyllä ei ihan noi helposti mene, jos laite on jo linkitetty toiselle tilille. Eivät sitä linkitystä poista ennenkuin nykyinen tilinhaltija antaa siihen luvan (sinänsä ihan loogista.) Sitten voit sen vasta linkittää itsellesi.
  JJJ
 • Uusi kortinlukija pitää tietenkin linkittää kortin kanssa.
  Toivottavasti käytetty LA Digital CI+ ei ole linkitettynä edellisellä omistajalla DNA:lle. Se linkity6s pitäisi poistaa, jotta linkitys onnistuisi korttiisi.
  PW
 • No onhan se linkitetty edellisellä omistajalla, kun tuossa niin lukee...
  JJJ
 • Ei asiakas myyjän linkitystä näe omassa Minun Palvelussa. Linkitys on poistunut, jos ostaja pystyy kortinlukijan linkittämään omaan TV-korttiinsa Minun Palvelussaan.
  PW
 • Ei toimi vieläkään! DNA meilasi että pitää soittaa Digitan infoon.Raha ratkaisee mitä voi näyttää.
  kari savolainen
 • No eipä DNA sille mitään voi, jos digitan verkossa on ongelmia. Ei löydy koko kanavaa tällähetkellä täälläkään, joten vikaa ei ole korjattu. Eikä se paljon auta pommittaa digitaakaan, kun ongelma on tiedossa ja korjauksessa. Mutta jos ei muuta tekemistä ole, noin voihan sinne soitella...
  JJJ
 • Digita ei korjaile mitään viikonloppuisin, se on varmaa.
  JV
 • " Kyllä aspa poistaa linkityksen heti puhelun yhteydessä"
  Kenties DNA:lla näin, mutta Telia ilmeisesti toimii toisin. Myyjä on nyt pyytänyt linkityksen poistoa kahdesti homman onnistumatta.
  Telia antaa asiakkaalle mahdollisuuden poistaa linkitys webbisivullaan, mutta kun myyjä tuota kokeili sai viestin:
  "Hupsista. Jotain meni pieleen. Yritä uudelleen tai ota yhteyttä asiakaspalveluun"
  Ehkäpä DNA voisi myös lisätä tuon linkityksen poistomahdollisuuden tuonne Minun palveluuni, mutta toimivana.
  tappari
 • No ei se DNA:kaan sitä toisen linkitystä poista, kuten yllä kävi selväksi. PW ei lukenut kokoviestiä, kun kirjoitti vastausta.

  Mutta jos sulla on siis kyse DNA:n kortista, voit kyllä linkittää sen käytetyn lukijan siihen (jos se nyt siis on linkitetty Telialla). Ei se toisen operaattorin linkitys mitään voi vaikuttaa asiaan? Tai sitten en taas ymmärtänyt asiaa oikein 🙃
  JJJ
 • Jos minä sitä yritän linkittää DNA:n kortille, niin vastaus on oheisen kuvan mukainen.
  Poistin kuvakaappauksesta adapterin linkitysnumeron.
  tappari
 • Ok, tuo sama tuli itsellä, kun yritin siirtää tililtä toiselle kortinlukijaa (Molemmat DNA:lla). Erikoista jos on jossain yhteisessä tietokannassa linkitykset. Ellei tuo sitten ole kuitenkin DNA:lle linkitetty edellisenomistajan toimestakin (tai sitä edellisen, jos on joku kiertopalkinto?)... No siinä onkin puljaamista sitten..
  JJJ
 • Nyt myyjä ilmoitti että hänen Telia-webbisivuilla ei enää näy tämän laitteen linkitys. Nyt sitten jännitetään kuinka kauan kestää että tieto kulkee Telialta DNAlle. Vielä ei onnistunut.
  tappari
 • Soittamalla DNA:lle linkitys varmaan onnistuu.
  PW
 • DNA:n asiakaspalvelusta tuli soitto, että ovat saaneet yhteyden adapterin entiseen omistajaan ja että nyt voisin linkittää sen. Useamman tunnin odottelun jälkeen linkitys ei tunnu onnistuvan. Kun menen uudestaan minun palveluuni linkittämään sen uudestaan tuo kertoo sen jälleen onnistuneen. Mutta kun ei toimi.
  Melko säälittäväksi luokittelisin tämän DNA:n puuhastelun maksukorttien kanssa.
  tappari
 • Koronapakoilun jälkeen kun palasin pelipaikalle niin C More Max (SD) ei ole katsottavissa, kanavahaun jälkeen sitten katosi luettelostakin. Ymmärränkö nyt oikein että C More Max HD pitäisi olla katsottavissa ilman eri jumppaa? C More Max näkyy kanavaluettelossa ja signaalivoimakkuus on tapissa, mutta kortti ei avaa kanavaa, pelkkää "no accessia" pukkaa.
  Ja vika ei ole digiboksissa, koska esimerkiksi YLE TV1 HD ja YLE TV2 HD näkyvät moitteettomasti.

  Jos kerran C More Max (SD) on poistunut (poistuu) niin eikö C More Max HD pitäisi korvata sen ja näkyä automaattisesti ilman että joutuu taas hinaamaan itsensä DNA-kauppaan

  Yritin hallinnoida kanapakettia (OmaPaketti) DNA-verkkosivujen kautta mutta se nyt taas ei toiminut ollenkaan.
  Mikko
 • ..siis "C More Max HD näkyy kanavaluettelossa .."
  Samperi kun ei voi editoida omia mokia.
  Mikko
 • SD kanava pitäisi tulla takaisin, jotain ongelmaa ollut pitempään jo. Onko sulla Mikko CI+ lukija ja linkitetty kortti ja silti ei näy HD Max kanava?

  Cmoren paketteihin kuuluu ainakin molemmat SD ja HD, vanhemmista myynnistäpoistuneista paketeista johon noi sai erikseen, en tiedä.
  JJJ
 • Tuolta ylläolevasta linkistä:
  8.6.2020
  C More Max SD -kanava palautetaan takaisin jakeluun perjantain 12.6 aikana. Kanava lisätään E kanavanippuun, jonka peittoalue kattaa 98% Manner-Suomen väestöstä.
  JJJ
 • Huomasin saman ja tämän palstan ohjeiden mukaan linkitin ci+ kortinlukijan ja maksukortin ja nyt näkyy C More Max HD -kanava entisen pikselimössö-SD -kanavan sijaan. Lisäksi tuli näkyviin Eurosport 1 HD kanava (kanava 41).
  Makke
 • Jos tuo C More Max SD kanava palautetaan antenniverkkoon, niin palautetaanko se myös Mix 8 Premium pakettiini jossa DNA:n asiakaspalvelija minulta kysymättä korvasi tuon Nat Geo Wild kanavalla?
  tappari
 • tappari: Ymmärtääkseni tuo MIX 8 paketti ei enää sisällä C More Max:a, eikä sitä siihen enää saa. Olisit odottanut vian korjaantumista.
  PW
 • PW: Vika on korjattu ja hyvin näkyy C More Max SD.
  tappari
 • Tilsisin Cmore urheilukanavapaketin, ensimmäiset 2 viikkoa näkyi Eurisport 1 ja 2, mutta sen jälkeen ne hävisivät ja tilalle tuli ulkolaisia elokuva kanavia ja lasten kanavia, joilla emme tee mitään.
  Päivi Hakomäki
 • Cmoreen ei kuulu Eurosport kanavat. Ehkä kortilla otettu kanavat ja sillä näkyy edelleen ilmeisesti sen 2 viikkoa auki maksukanavat.

  Eli ihan oikein on tilaus. "Tilalle" tulleet kanavat vähän outo juttu, mutta riippuu cmoren tilauksesta, mitä näkyy. ehkä sub juniori ja cmore leffakanavat, jos tilaus on Total, (ne olisi pitänyt kyllä kokoajan näkyä.)
  JJJ
 • Joko C More Max HD-kanava toimii ok, eli uskaltaako linkittää ilman että joutuu heti painimaan? Olen ollut vähän aikaa corona-väijyssä, C More Max HD-kanava on näkynyt lautasen ei haravan kautta, niin en ole chatteja aktiivisesti seurannut.

  Mikko

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.