Maksu-TV-kanavat ei toimi

Miksi maksu tv-kanavani eivät toimi vaikka olen maksanut ajallani laskun(voimassa 31.5.2020 asti)?

Kommentit

 • Miksi maksu tv-kanavani eivät toimi vaikka olen maksanut ajallani laskun-tänään katkaistiin maksukanavat kaikki (voimassa 31.5.2020 asti)? T: Jari Jatkola
 • Hei Jari!

  Löytyvätkö kanavat kuitenkin kanavalistasta? Saatko jonkinlaisen virheilmoituksen? Löytyisikö tästä ohjeesta https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/yleisimmat-televisiossa-nakyvat-virheilmoitukset-m/ apua ongelmaan?

  Jos kanavat eivät lähde näkymään näillä vinkeillä, pirautathan asiakaspalvelun vikapäivystykseen numeroon 0800 300 500, niin pääsemme tutkimaan tilannetta tarkemmin.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • C More MAX, kanava 42, hävinnyt kanavalistasta (antenni), miksi? Maksan kk-maksuja ko. maksukanavakortista.
 • Total kanavapaketti pimeenä, myös osa  mix paketista.
 • ..ei toimi selaimella
 • Ei minullakaan ole enää C More MAX, kanava 42 A muksissa. Hävisi jo perjantaina. HD versio toimii.
 • C More Max kadonnut jo perjantaina, korjaustoimenpiteet käynnissä.
  Arvioitu viankorjaus 22.5
 • Total paketin kanavat eivät näy selaimella ja mobiilissa (anroid ja iOs)
  Mix pakettin kanavat näkyy.

  Kaikki tilaamani maksukanavat näkyvät hubin kautta, pois lukien max SD jota tuo em. tiedote koskee. (A-nippu kadonnut Digitalta)

 • "" Löytyvätkö kanavat kuitenkin kanavalistasta? Saatko jonkinlaisen virheilmoituksen? Löytyisikö tästä ohjeesta https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/yleisimmat-televisiossa-nakyvat-virheilmoitukset-m/ apua ongelmaan?

  Jos kanavat eivät lähde näkymään näillä vinkeillä, pirautathan asiakaspalvelun vikapäivystykseen numeroon 0800 300 500, niin pääsemme tutkimaan tilannetta tarkemmin.
  DNA Ida S palveluneuvoja ""

  ------------------

  Edelleen Total paketin kanavat näkymättömissä selaimella ja mobiilissa.

  Soitin vikapäivystykseen, oli pihalla kuin lumiukko, käski soittaa maanantaina asiakaspalveluun, siellä kuulemas osaavat?


 • Toi on kyllä erikoista touhua, jos asiakkaalla on vika se soittaa vikapalveluun. Sen jälkeen on aivan se ja sama miten siellä (sisäisesti) hoitavat asian, kunhan hoitavat.

  Se että asiakas velvoitetaan soittamaan joskus seuraavina päivinä uudestaan toiseen numeroon on vittuilua ja surkeaa palvelua.
 • Tässä ketjussa on useampia eri vikoja kyseessä, antenniverkon C More Max SD kanavalla on yleistä vikaa, kanavan HD versio toimii normaalisti sillä välin: https://corporate.dna.fi/hairiotiedotteet?type=resttukari1&id=86258&scrollTo=aRThYLmNyU51

  Kanavien puuttuminen DNA TV -sovelluksesta viittaisi ongelmaan tilauksessa tai taustajärjestelmässä, ongelma voi olla syvemmällä kuin mitä vikapäivystyksessä voidaan selvittää asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella.
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • No eikö asiakaspalvelu ja vikapalvelu voi olla keskenään tekemisissä sisäisesti, miksi pitää soitella ja ilmoitella asiasta erikseen molempiin. Luulisi yhden ilmoituksen asiasta riittävän teidän suuntaan. Kuulostaa ihan neuvostoliittolaiselta touhulta.
 • Eikä tässä ketjussa ole ymmärtääkseni kyse kuin kahdesta eri häiriöstä, ei useasta.
  Ja toinen niistä lienee Digitan verkossa, tuo 42 SD puuttuminen A-nipusta.

  Talon sisäinen tiedonkulku ja tiedottaminen ulospäin DNA:lla on kuin ministeriöissä.


 • Ymmärrän hyvin DNA:n vaikeudet silloin kun Digitan verkossa on ongelmia. Tarkoitan tuota C More Max kanavaa joka toivottavasti palaa takaisin huomenna 22.05.
  Sitä en kuitenkaan ymmärrä, että mennessäni DNA:n minun palveluun näen että Mix8 Premium kortillani on kolme C More Max HD kanavaa mutta ei ainuttakaan C More Max kanavaa joka on SD versio tuosta kanavasta.
  Toinen asia johon toivoisin muutosta DNA:n toimesta on tuo maksukortin linkitys. Olen kuullut että Elisalla on mahdollista poistaa linkitys webbisivuilla kun taas DNA:lla tarvitaan soitto aspaan.
  Törmäsin hommaan kun ostin käytetyn LA Digital CI+ adapterin viime perjantaina. Pyynnöstäni myyjä soitti aspaan pyytäen linkityksen purkua. Eipä ole vielä tapahtunut.
 • Kyllä aspa poistaa linkityksen heti puhelun yhteydessä.
  Kannattaa olla aspaan yhteydessä ja kysyä noita kortilla olevaa C More MAX HD kanavaa - luulisi yhden riittävän.
  DNA:lla ei ole tarpeen poistaa linkitystä, ellei linkitys ole pudonnut pois päältä ja se pitää tehdä soittamalla aspaan. Minä en tosin halua pitää turhia linkityksiä yllä.
  Todennäköisti DNA TV:n kautta on myös katsottavissa C More MAX SD kanava.
 • Kyllä ei ihan noi helposti mene, jos laite on jo linkitetty toiselle tilille. Eivät sitä linkitystä poista ennenkuin nykyinen tilinhaltija antaa siihen luvan (sinänsä ihan loogista.) Sitten voit sen vasta linkittää itsellesi.
 • Uusi kortinlukija pitää tietenkin linkittää kortin kanssa.
  Toivottavasti käytetty LA Digital CI+ ei ole linkitettynä edellisellä omistajalla DNA:lle. Se linkity6s pitäisi poistaa, jotta linkitys onnistuisi korttiisi.
 • No onhan se linkitetty edellisellä omistajalla, kun tuossa niin lukee...
 • Ei asiakas myyjän linkitystä näe omassa Minun Palvelussa. Linkitys on poistunut, jos ostaja pystyy kortinlukijan linkittämään omaan TV-korttiinsa Minun Palvelussaan.
 • Ei toimi vieläkään! DNA meilasi että pitää soittaa Digitan infoon.Raha ratkaisee mitä voi näyttää.
 • No eipä DNA sille mitään voi, jos digitan verkossa on ongelmia. Ei löydy koko kanavaa tällähetkellä täälläkään, joten vikaa ei ole korjattu. Eikä se paljon auta pommittaa digitaakaan, kun ongelma on tiedossa ja korjauksessa. Mutta jos ei muuta tekemistä ole, noin voihan sinne soitella...
 • Digita ei korjaile mitään viikonloppuisin, se on varmaa.
 • " Kyllä aspa poistaa linkityksen heti puhelun yhteydessä"
  Kenties DNA:lla näin, mutta Telia ilmeisesti toimii toisin. Myyjä on nyt pyytänyt linkityksen poistoa kahdesti homman onnistumatta.
  Telia antaa asiakkaalle mahdollisuuden poistaa linkitys webbisivullaan, mutta kun myyjä tuota kokeili sai viestin:
  "Hupsista. Jotain meni pieleen. Yritä uudelleen tai ota yhteyttä asiakaspalveluun"
  Ehkäpä DNA voisi myös lisätä tuon linkityksen poistomahdollisuuden tuonne Minun palveluuni, mutta toimivana.
 • No ei se DNA:kaan sitä toisen linkitystä poista, kuten yllä kävi selväksi. PW ei lukenut kokoviestiä, kun kirjoitti vastausta.

  Mutta jos sulla on siis kyse DNA:n kortista, voit kyllä linkittää sen käytetyn lukijan siihen (jos se nyt siis on linkitetty Telialla). Ei se toisen operaattorin linkitys mitään voi vaikuttaa asiaan? Tai sitten en taas ymmärtänyt asiaa oikein 🙃
 • Jos minä sitä yritän linkittää DNA:n kortille, niin vastaus on oheisen kuvan mukainen.
  Poistin kuvakaappauksesta adapterin linkitysnumeron.
 • Ok, tuo sama tuli itsellä, kun yritin siirtää tililtä toiselle kortinlukijaa (Molemmat DNA:lla). Erikoista jos on jossain yhteisessä tietokannassa linkitykset. Ellei tuo sitten ole kuitenkin DNA:lle linkitetty edellisenomistajan toimestakin (tai sitä edellisen, jos on joku kiertopalkinto?)... No siinä onkin puljaamista sitten..
 • Nyt myyjä ilmoitti että hänen Telia-webbisivuilla ei enää näy tämän laitteen linkitys. Nyt sitten jännitetään kuinka kauan kestää että tieto kulkee Telialta DNAlle. Vielä ei onnistunut.
 • Soittamalla DNA:lle linkitys varmaan onnistuu.
 • DNA:n asiakaspalvelusta tuli soitto, että ovat saaneet yhteyden adapterin entiseen omistajaan ja että nyt voisin linkittää sen. Useamman tunnin odottelun jälkeen linkitys ei tunnu onnistuvan. Kun menen uudestaan minun palveluuni linkittämään sen uudestaan tuo kertoo sen jälleen onnistuneen. Mutta kun ei toimi.
  Melko säälittäväksi luokittelisin tämän DNA:n puuhastelun maksukorttien kanssa.
 • Koronapakoilun jälkeen kun palasin pelipaikalle niin C More Max (SD) ei ole katsottavissa, kanavahaun jälkeen sitten katosi luettelostakin. Ymmärränkö nyt oikein että C More Max HD pitäisi olla katsottavissa ilman eri jumppaa? C More Max näkyy kanavaluettelossa ja signaalivoimakkuus on tapissa, mutta kortti ei avaa kanavaa, pelkkää "no accessia" pukkaa.
  Ja vika ei ole digiboksissa, koska esimerkiksi YLE TV1 HD ja YLE TV2 HD näkyvät moitteettomasti.

  Jos kerran C More Max (SD) on poistunut (poistuu) niin eikö C More Max HD pitäisi korvata sen ja näkyä automaattisesti ilman että joutuu taas hinaamaan itsensä DNA-kauppaan

  Yritin hallinnoida kanapakettia (OmaPaketti) DNA-verkkosivujen kautta mutta se nyt taas ei toiminut ollenkaan.
 • ..siis "C More Max HD näkyy kanavaluettelossa .."
  Samperi kun ei voi editoida omia mokia.
 • SD kanava pitäisi tulla takaisin, jotain ongelmaa ollut pitempään jo. Onko sulla Mikko CI+ lukija ja linkitetty kortti ja silti ei näy HD Max kanava?

  Cmoren paketteihin kuuluu ainakin molemmat SD ja HD, vanhemmista myynnistäpoistuneista paketeista johon noi sai erikseen, en tiedä.
 • Tuolta ylläolevasta linkistä:
  8.6.2020
  C More Max SD -kanava palautetaan takaisin jakeluun perjantain 12.6 aikana. Kanava lisätään E kanavanippuun, jonka peittoalue kattaa 98% Manner-Suomen väestöstä.
 • Huomasin saman ja tämän palstan ohjeiden mukaan linkitin ci+ kortinlukijan ja maksukortin ja nyt näkyy C More Max HD -kanava entisen pikselimössö-SD -kanavan sijaan. Lisäksi tuli näkyviin Eurosport 1 HD kanava (kanava 41).
 • Jos tuo C More Max SD kanava palautetaan antenniverkkoon, niin palautetaanko se myös Mix 8 Premium pakettiini jossa DNA:n asiakaspalvelija minulta kysymättä korvasi tuon Nat Geo Wild kanavalla?
 • tappari: Ymmärtääkseni tuo MIX 8 paketti ei enää sisällä C More Max:a, eikä sitä siihen enää saa. Olisit odottanut vian korjaantumista.
 • PW: Vika on korjattu ja hyvin näkyy C More Max SD.
 • Tilsisin Cmore urheilukanavapaketin, ensimmäiset 2 viikkoa näkyi Eurisport 1 ja 2, mutta sen jälkeen ne hävisivät ja tilalle tuli ulkolaisia elokuva kanavia ja lasten kanavia, joilla emme tee mitään.
 • Cmoreen ei kuulu Eurosport kanavat. Ehkä kortilla otettu kanavat ja sillä näkyy edelleen ilmeisesti sen 2 viikkoa auki maksukanavat.

  Eli ihan oikein on tilaus. "Tilalle" tulleet kanavat vähän outo juttu, mutta riippuu cmoren tilauksesta, mitä näkyy. ehkä sub juniori ja cmore leffakanavat, jos tilaus on Total, (ne olisi pitänyt kyllä kokoajan näkyä.)
 • Joko C More Max HD-kanava toimii ok, eli uskaltaako linkittää ilman että joutuu heti painimaan? Olen ollut vähän aikaa corona-väijyssä, C More Max HD-kanava on näkynyt lautasen ei haravan kautta, niin en ole chatteja aktiivisesti seurannut.

 • Corona-väijy osa 2. Pidemmän poissaolon jälkeen kortti ei tunnu aktivoituvan millään, olen jättänyt vastaanottimen pidemmäksi aikaa sekä C More Maxille ja Discoverylle mutta ei vaan aukea. Viime yön purkki oli Maxilla mutta ei vaan aukea. Onko kellään ollut vastaavia ongelmia viime aikoina?
 • Jos linkitys on tippunut, ei se aktivoidu ilman uutta linkitystä. Ja tätä ei voi itse tehdä, kun omillasivuilla näyttää linkitys olevan voimassa (ainakin ennen oli näin). Soitto tai chatti asiakaspalveluun ja linkitys on tehty 30 sekunnissa (kunhan ensin saa jonkun kiinni sieltä.)
 • Moi JJJ, sinä se jaksat painia näiden kanssa. En ole linkittänyt kun en ole saanut selvä joko se Max HD jo toimii ok (vastaamaton kysymys yllä) Tämä on nyt jotain muuta, viimeksi näkyi sentään Discovery, mutta nyt ei sekään nappaa, pelkkää "no access" pukkaa ja kortin tilaustiedot näyttävät vain "Preview C/T"
  Perusliikkeet, bootti, kortti irti, moduli irti jne tietysti tehty..
  DNA TV:n kautta yritin katsoa mitä OmaPaketti kertoo mutta ei se mitään näytä, kortin numero näkyy mutta ei mitä kanavia pitäisi näkyä.
 • Niin painin, kun tämä DNA:n asiakaspalvelijoiden vastaus halukkuus on täysi vitsi.

  Hmm, jos se on CI+ lukija, niin se taitaa vaatia sen linkityksen että edes peruskanavat näkyy nykyään (en kyllä ole ihan varma asiasta). Ci moduulilla taas näkyy ne SD-kanavat kyllä ilman linkitystä edelleen (ei sitä voi edes linkittää).

  Esim. Wboxilla ei mielestäni näkynyt mitään maksukanavaa ilman linkitystä.

  Jos kanavat on tilattu kaapeliin ei ne enää näy antennissa ja antennissa tilatut paketit ei näy DNA TV:n (selain/appi) kautta. Jos tarkoitit minunpalvelua, niin siellä kyllä pitäisi näkyä kanavat mitkä pakettiin on tilattu.

  Itsellä on kyllä nyt useammanvuoden pysynyt linkitykset, niin en osaa ottaa kantaa linkitysvaikeuksiin sen enempää 😉
 • Moi Mikko!

  Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin tarkistellaan asiakkuudelta maksukanavakortin valtuudet ja linkitetään laite tarvittaessa, kiitos.

  Voit lähettää viestin myös Oma DNA sovelluksessa:
  Oma DNA App Store
  Oma DNA Google Play kauppa​​​
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Kyllä se mielestäni on CI+ ja toimi vielä kuukausi sitten, laskut maksettu, virrat tosin pois sen kukauden. Ja vaikka olisikin pelkkä CI, niin pitäisihän tuon Max SD:n näkyä ja Discoveryn. Kortti on alunperinkin antennille, kaapelia koskaan ollutkaan, mikä se on? ;-)

  Minunpalvelu heittää rinkiä, omapaketti<->Liitetty TV-kortti, ei se mitään kanavalistaa/tilauksen sisältöä näytä.

  Taidan jättää linkityksen myöhemmälle, pitää saada tuo kortti nyt edes jotenkin toimimaan. Purkkina on muuten VU+ joka on toiminut luotettavasti, kortit ei niinkään, yhdestä lähti jopa chippi irti omia aikojaan.

  Pitää vielä kokeilla toista selainta jos vaikka tuo minunpalvelu toimisi sillä eri tavalla kuin Firefoxilla.

  Kiitos avusta !

 • @ DNA Hanna-Mari, laitoin viestin.
 • Tuolla hyväksymättömällä boxilla saa temppuilla, että saa maksukanavat näkyviin.
  Vapaisiin kanaviin ei korttia tarvita.
  Kortti pitää linkittää kortinlukijaan hyväksytyssä laitteessa ja siirtää sitten VU:n.
 • Kyllä Dreambox aikoinaan , kuten myös VU+ Duo ja nyt VU+ Ultimo ovat toimineet ihan ok SD-maksukanavien kanssa. Samoin sateliittivastaanotossa VU+ Duo ja nyt VU+ Solo sekä VU+ Uno 4K SE toimivat CanalDigitalin kanssa ihan ok. Tuntuu että tuo "toimimattomuus" on pelkkää halloween-hömppää, turhaan pelotellaan asiakkaita.
  Eihän se linkitys sitä vastaanotinta mihinkään linkitä, vain sen CI-modulin ja katselukortin, vai?
 • Saattaa olla hyvinkin boxista nyt kiinni, täällä foorumilla oli vähänaikasitten pitkä keskustelu kun jollain oli 2 noita eri VU boxeja ja enää ei näkynyt edes maksu SD-kanavat, oli vaihdettu kortinlukijaa ym ja sitten kun sai näkyviin niin toimi jonkun paripäivää (tai jotain tälläistä outoa siinä oli). Ei löytynyt keskustelua enää foorumilta, 15 minuuttia kaivoin ja luovutin...
 • En usko että olisi boksissa vikaa, onhan se toiminut jo yli 10 vuotta tässä osoitteesa antennipiuha persauksissa.
 • "Eihän se linkitys sitä vastaanotinta mihinkään linkitä, vain sen CI-modulin ja katselukortin, vai?" Näin on
  Ja maksukanavaty saa näkyviin, kun tilaa ne. Jos olet ilmaiseksi maksukanavia karsellut, niin se taitaa nyt olla ohi.
  Kysy neuvoa tuolta:
  satshop(at)satshop.fi
 • Ilmaiseksi? Ei, kyllä paketti on maksettu ihan ajallaan joka kuukausi. Mistä niitä ilmaisia maksukanavia saa?
 • Sitten linkität korttisi (korttinumero) kortinlujiaan (sen Chip ID numero) Minun Palvelussa. Jos ei onnistu, soita asiakaspalveluun ja pyydä heitä poistamaan linkitys ja tekemään sen uudestaan. Laita kortti kortinlukijaan ja kortinlukija hyväksyttyyn laitteeseen (esim. TV) ja odota, että salattu kanava saa valtuutujsen (alkaa näkymään). Sitten voit siirtää kortinlukijan kortteineen boxiisi.
 • Nonni, vaihdoin kortinlukijan CI+ versioon ja linkitin kortin DNA sivun "Minun palveluni" alta. Varmistin vielä linkityksen yrittämällä linkitystä uudestaan jolloin sain virheilmoituksen:
  "Antamallasi linkitysnumerolla löytyi jo linkitetty laite. Jos haluat muuttaa nykyistä linkitystä tai tarvitset lisätietoja,
  ota yhteyttä asiakaspalveluun."

  Hyvä, linkitys näyttää onnistuneen? Seuraavaksi laitoin lukijan+kortin ensin digiboksiin ja lukija sekä kortti tunnistettiin. Sitten kanavaksi C More MAX (SD) ja n. 3 tuntia odottelua, eikä mitään. Pelkkää "No Access (12)
  Tänään vaihdoin lukijan+kortin töllöön (Samsung 2019), lukija ja kortti tunnistettiin. Sitten kanavaksi C More MAX (SD) ja n. 2,5 tuntia odottelua, eikä mitään. Pelkkää "No Access (12)
  Mitä helv..?

  Kortin tilaustiedot tosin hieman oudot:
  Subscription status
  Name: Preview C/T
  Start date: 09. Apr 2019 01. Jan 1990
  End date: 14. Apr 2019 01. Jan 1990

  En muista miltä tuo näytti syyskuussa kun kortti vielä toimi, kun ei ollut pahemmin syytä penkoa tietoja, mutta ei nuo nyt oikein oikeilta tiedoilta näytä.

  Otin yhteyttä DNA tukeen ennen linkitystä ja sieltä tuli tieto että tilaus ok, mutta kortti ei linkitetty. Lähetin lisä kysymyksiä, mutta vielä ei ole tullut vastausta, joten laitoin tänään lisää tietoa + kuvakaappauksia lukijan ja kortin tiedoista. Saas nähdä vastaavatko?
 • Oikein päivittyneissä valtuutustiedoissa päivämäärien osalta lukee aina edellisen ja kuluvan kuukauden päiväykset. Eli tällä hetkellä pitää näkyä 1 Oct 2020 - 31 Oct 2020 ja toisessa kentässä 1 Nov 2020 - 30 Nov 2020. Se binäärinen sarja kertoo sitten ilmeisesti mitä kanavia sulla on oikeus katsoa.
 • Onko TV:si hyväksyttyä mallia. DNA on kertonut, että salauksen purku voi kestää jopa 24 h.
  Joillakin TV-valmistajilla on ongelmia korttihomman kanssa. Vaati TV:n ohjelmistopäivityksen tai riittävän uudella ohjelmistolla päivitetyn CI+ kortinlukijan.
  Uudessakaan TV:ssä ei usein ole viimeisintä ohjelmistoversiota, vaan se valmistushetken silloinen versio.
 • @Hande: Näin minunkin mielestä pitäsi olla.

  @PW: Kyllä on hyväksyttyä mallia, alle vuoden ikäinen Samsung. Töllö tukee CI+ versiota 1.4 ja kortinlukija on samalle 1.4 versiolle.
  Sain vastauksen DNA:n asiakaspalvelusta, olivat linkittäneet tuon kortin vielä uudestaan, varmuuden vuoksi vaikka oli jo linkitetty, lisäksi valtuuttivat kanavapaketin, mutta ei vaan aukea. Perjantaina n. 3 tuntia C more Max HD kanavalla, lauantaina saman verran ja sitten digiboksissa yön yli, ei vaan aukea...
  Sain samalla sitten vastauksen että OmaPaketin sisältöä ei näe Minun Palveluni kautta, aika hyödytön sekin sitten.
  Marssin maanantaina DNA kauppaan, saavat kirjoittaa kortin uudestaan tai antaa uuden. Pyysivät soittamaan asiakaspalveluun, no en varmaan soita, eivät ne kuitenkaan mitään kaukoparantajia ole. Työaikana ei ehdi asiakaspalvelua jonottamaan ja mitä korjauksia sitten ehdottavatkaan en ole kotona jotta voisin niitä kokeilla.
 • Mikä tuo OmaPaketti on, joku todella vanha maksakanavapaketti? Kuuluuko siihen tuo Max kanava muiden kanssa (Sitähän ei ole useaan vuoteen saanut enää muihin kuin Cmoren omiin paketteihin mukaan.). Näissä jossain vanhoissa oli että HD kanavat ei kuulu pakettiin, vain SD-versio kuului.

  Mix paketissakin oli, joku että Esim. Eurosport1 HD ja SD, kuului antennissa tilaukseen (vei yhden paikan), mutta kaapelissa ne piti tilata erikseen ja vei 2 paikkaa paketista.

  No kerro miten homma edistyy.
 • @JJJ: Juu, vanha pakettihan tuo on ja kyllä siihen C More Max HD kuuluu, tarkistivat paketin sisällön samalla kun linkittivät kortin uudestaan.
 • Nonni, huonoakin voi näköjään huonontaa...
  Kävin sitten DNA kaupassa (Iso-Omena) n- kello 1730 vaihtamassa kortin joka ei päivittynyt kirveelläkään. Vanha tiskille ja uusi kortti mukaan, kulemma toimisi heti kohta kunhan vaan laittaa töllöön. Vai niin, tässä sitä vielä vaan odottelen jokohan se kohta toimisi, kellokin jo puoli yksitoista.
  Ei se juippi mitään saanut korjattua, mitä nyt siirsi tilauksen 90-luvulle ja vaihtoi profiilin. Tarkistin toki että linkitys on nyt uudelle kortille ainakin webbisivu näin väitti.

  Vanha kortti:
  Name: Preview C/T
  Start date: 09. Apr 2019 01. Jan 1990
  End date: 14. Apr 2019 01. Jan 1990

  Uusi kortti:
  Name: Preview 1
  Start date: 01. Jan 1990 01. Jan 1990
  End date: 01. Jan 1990 01. Jan 1990

  Digitan sivuilla päivitys aika: "Salauksenpurku saattaa kestää muutamasta minuutista yli 30 minuuttiin"
  DNA taasen: Huomaathan, että uusien tilausten kohdalla kanavien valtuuttuminen näkyviin voi viedä jopa 2-24 tuntia.

  Mitä soopaa tämä on? Kukaan täysjärkinen ei pidä töllöä tyhjän panttina paria tuntia pidempään "No Accessia" vilkuttamassa. Käy vielä niin että päädyn kuuskytluvulle Peyton Placea tuijottamaan, mustavalkoisena.

  Pitääpä marssia uudestaan DNA-putiikkiin heti huomenna ja kuunnella kootut selitykset. Toivottavasti löytyy joku asiasta jotain tietävä tiskin toiselta puolelta, alkaa nimittäin olemaan huumori tosi vähissä. Laitan nyt vielä lukijan+kortin digiboksiin yön yli, jos se vaikka auttaisi, heheh...

  Evoluutio: Plus-TV - DNA TV - No TV
 • Joo-o Kuulostaa hyvältä 😀

  Jatkan asian seuraamista!
 • Halleluuja ja aamen.
  Uusi käynti DNA:lla, kortinlukija+kortti mukana. Tekivät sitten samat jumpat kuin aikaisemminkin, tarkistus / linkitys / valtuutus. Kotona sitten tökkäsin paketin töllöön ja n. 5 minuutin kuluttua C More Max HD aukesi ja niin teki muutkin maksukanavat! Ei ole totta, mikähän täppä oli viime kerralla jäänyt merkkaamatta? No, tärkeintä on että toimii.

  Yksi pieni mutta vielä jäi, jostain syystä Profiili tosiaan vaihtui ja kortti näyttää tarttuneen 90-luvulle. Liekö tuolla väliä? Omasta mielestäni aloitus/päättymispäivämäärät pitäisi olla tyyliin xx.Nov 2020?

  Name: Preview 1
  Start date: 01. Jan 1990 01. Jan 1990
  End date: 01. Jan 1990 01. Jan 1990

  Kiitos kaikille avusta!
 • No hienoa että vihdoin toimii, Kerro jos lakkaa toimimasta keskenkaiken...

  Mulla lukee Conaxissa:
  Name: Preview
  Alkamispäivämäärä:    17. Kesä 2016 01.Tammi 1990
  Päättymispäivämäärä: 22. Kesä 2016 01.Tammi 1990

  Mutta, Sieltä löytyi kun selasi "seuraava oikeus" kohtaa (monta kertaa) lopulta:
  Name: DNA
  Alkamispäivämäärä:     01. Marras 2020   01.Loka 2020
  Päättymispäivämäärä:  30. Marras 2020   31.Loka 2020 • Moi JJJ,

  kappas vain, nyt "seuraava oikeus" kohdassa näkyy jotain, alkuun ei näkynyt muuta kuin Preview 1.
  Kiitos vinkistä, en älynnyt painaa sitä "seuraava oikeus" valintaa uudestaan!

  Name: Preview 1
  Start date: 01. Jan 1990 01. Jan 1990
  End date: 01. Jan 1990 01. Jan 1990

  Preview 2: Sama kuin Preview 1

  Preview 3:
  Start date: 09. Nov 2020 01. Jan 1990
  End date: 14. Nov 2020 01. Jan 1990

  Preview 4 -> Preview 12 sama kuin Preview 1 (en katsonut pidemmälle)

  Saa nähdä miten käy 14 päivä? Eikös silloin olekin Turkin GP aika-ajot?? :-)
 • PS edelliseen.
  Selailin oikeutuksia uudestaan ja "seuraava oikeus" nr 16 on:

  Name: DNA Packages 2
  Start date: 01. Nov 2020 01. Jan 1990
  End date: 30. Nov 2020 01. Jan 1990

  Tuo yllä mainitsemani Preview 3 on ehkä joku oletus oikeus joka tulee kortin avauksen/linkityksen yhteydessä?
  Joku "viikon "demo" tms, no näkee sitten putoaako kanavia kelkasta 14 päivä jälkeen.

  Kiitos taas!

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.