Katselukortin irtisanominen

Miten voin irtisanoa PlusTv-kortin? Puhelimitse en ole onnistunut pääsemään läpi useista yrityksistä ja pitkästä odotuksesta huolimatta. Saanko sähköpostiosoitteen, johon voi kirjallisen irtisanomisen lähettää? Kuinka nopeasti käsittelette sähköpostiviestit?

Kommentit

 • Hei! Irtisanominen hoituu yhteydenotolla asiakaspalveluumme. Harmi kuulla, että puhelimitse et ole saanut asiaasi hoidettua.

  Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen palvelu@dna.fi , sähköpostit käsitellään normaalisti muutamassa arkipäivässä.
  Voit myös lähettää viestin Oma DNA -sovelluksessa, tuolla vastauksen saa normaalisti noin vuorokauden sisään.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Miksi irtisanomani tv-kortista laskutetaan vielä. päätin cmore kanavatilauksen marraskuun 30 .11. 2020  loppuun samalla mielestäni tein "kanavakortin" lopetuksen mutta se ei näköjään olekaan loppunut, enkä ymmärrä tuotakaan DNA TV juttua joka laskussa aina on vaikka siitä on keskusteltu monesti asiakaspalvelun kanssa laskussa se vaan ilmoitetaan. Yritin saada näitä olemattomia palveluja poikki jo kotonana aikaan koska (riskiryhmäläisenä) työtilaanteeni on olennaisesti heikentynnyt. Asiakaspalvelija vaati silloin työnantajalta todistusta tai vastaavaa tai lääkärintodistusta maksukyvyn heikkenemisestä. Minusta tämä on kyllä näin poikkeusoloissa aika absurdia.
 • DNA TV sisältää sen kortin, jos olet kaapeliasiakas. Se pitää siis irtisanoa, että loppuu laskutus.

  Jos taas antenniasiakas, niin sitten korttimaksu menee Digitalle ja halutessasi DNA TV:n maksu DNA:lle.

  Sulla ilmeisesti joku määräaikainen sopimus, kun tuollaista ovat kyselleet. Muutenhan irtisanomisiin ei mitään senkummempaa tarvi.
 • Kaapeliasiakas voi muutta kortin ilmaiskortiksi, jos siinä ei ole maksuTV-palveluita. Homma hoituu soittamalla asiakaspalveluun. Tämän jälkeen kortilla näkyy kuukaudenknava, mutta ei maksuTV-kanavia.
  AntenniTV asiakas voinee tehdä saman muutoksen sopimalla siitä DNA:n asiakaspalvelun kanssa - hoitavat Digitaan liittyviä tilauksia.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.