Maksu-TV -kortin irtisanominen (entinen PlusTv)

Miten voin irtisanoa PlusTv-kortin? Puhelimitse en ole onnistunut pääsemään läpi useista yrityksistä ja pitkästä odotuksesta huolimatta. Saanko sähköpostiosoitteen, johon voi kirjallisen irtisanomisen lähettää? Kuinka nopeasti käsittelette sähköpostiviestit?

Kommentit

• Hei! Irtisanominen hoituu yhteydenotolla asiakaspalveluumme. Harmi kuulla, että puhelimitse et ole saanut asiaasi hoidettua.

Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen palvelu@dna.fi , sähköpostit käsitellään normaalisti muutamassa arkipäivässä.
    Voit myös lähettää viestin Oma DNA -sovelluksessa, tuolla vastauksen saa normaalisti noin vuorokauden sisään.