Maksu tv kortti ja HD digiboksi mukaan mökille

Eli formuloita pitäs mökilläkin nähdä, onnistuuko maksukanavien katsominen jos otan boksin ja kortin mukaan ja pistän sitten piuhat kiinni toisella puolella suomea?

Kommentit

• Riippuu siitä, missä mökki on. Noin suoraan homma ei onnistu. Jos mökissä on antenniverkko, boxin pitää olla antenniverkkoon sopiva MPEG4 kanavien vastaanottoon kykenevä boxi ja kanavat pitää hakea uudestaan.
  • Hei Veikka!

Onko sinulla siis tällä hetkellä kortti kaapelitaloudessa käytössä? Sama kortti toimii kyllä myös antenniverkossa. Otathan huomioon, että myös digiboksin on oltava antenniverkkoa tukeva. Antenniverkon maksukanavatarjonta myös poikkeaa kaapeliverkon tarjonnasta, joten kaikkia samoja kanavia et välttämättä pysty antenniverkossa katselemaan. Yksi tekijä on myös tietysti antenniverkon näkyvyys käyttöpaikassa, tämän tarkistaminen onnistuu Digitan UHF-verkon osalta täällä ja DNA:n VHF-verkon osalta täällä.

Lisäksi kannattaa ottaa huomioon jo tässä vaiheessa 17.5.2017 tapahtuva DVB-T2-lähetystekniikan muutos, joka vaikuttaa siis kanavien näkyvyyteen jatkossa. Tästä löydät myös lisätietoa sivuiltamme https://www.dna.fi/tuki-antennikoti#vhf.

Suurintaosaa kanavista pystyy toki myös katselemaan DNA TV -sovelluksen kautta, joten kannattaa harkita onko tämä helpompi keino kanavien katseluun mökillä. Tähän tarvitset siis ainoastaan toimivan nettiyhteyden ja voit katsoa suorialähetyksiä puhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta. Tarvittaessa saat pelattua ohjelmat televisioon mediasoittimien kautta (Chromecast, AppleTV) tai liittämällä esim. kannettavan HDMI-kaapelilla suoraan televisioon.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Kiitos tästä, pitäs toimia sitten ihan hyvin 😀
  • Hanna: Digitan verkko on UHF-alueella 😀
  • Jatketaanpa. Samanlainen mökkiongelma, mutta olisi tarjolla WBOX HD3 tai WBOX HD2s mökille mukaan otettavaksi. Nyt DNA TV-kortti on paritettu tuon HD3:n kanssa. Kysymys onkin, voiko sen parittaa myös tuon HD2s:n kanssa? Olisi vielä CI+-korttikin - voiko sillekin parittaa?
  • Hei Petri!

DNA TV -kortin voi linkittää useammalle laitteelle. Ristiin linkitettyjä laitteita voi yhdellä asiakkuudella olla korkeintaan 20.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Toimiiko nämä WBOX HD# boxit vielä maksukortin kanssa?
  • Hei!

Kyllä, Wboxit toimivat edelleen aivan kuten ennekin.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Onko tulossa maksukorttiin antennitaloudessa muutosta , niin ettei nelospro 1 ja 2  ym kanavat näy WBOX HD3 ja DNA maksukortii systeemissä?
  • Hei!

Ei ole tulossa muutoksia näille kanaville vaan näkyvät jatkossakin aivan normaalisti.