Maksuaikasopimuksen lasku

Onko mahdollista saada tilaamastani läppäristä erilistä laskua .Ja voiko maksajaksi muuttaa toisen henkilön ?
Ari Pekkala Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Hei Ari!

    Laitesopimus voidaan siirtää omalle laskulleen ja maksajaksi voidaan vaihtaa toinen henkilö. Tämä onnistuu asiakaspalvelussa eli joko soittamalla numeroon 044 144 044 tai laittamalla viestiä Oma DNA -sovelluksen kautta.
    DNA Ida S palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.