Siirry uusimpaan kommenttiin
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Matka TV ja selainasetukset (kolmansien osapuolten evästeet)

Nyt ei toimi toimi enää omien tallenteiden katselu. Tämä viesti tulee kun yritän katsoa:
DNA TV edellyttää että kolmannen osapuolien evästeet on sallittu selaimessa. Ole hyvä ja salli asetus: asetukset > sisältöasetukset > evästeet > poista valinta "estä kolmansien puolien evästeet"
Chrome selaimessa on ko. asetus pois päältä (ks liite),
Mitä teen?

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.