Matkamokkula. 4G Wifi ei toimi.

Mokkula 4G Wifi lakkasi toimimasta. ZTE MF-971V

Kun laittaa sim-kortin paikalleen,niin näyttöön tulee ilmoitus,
aseta sim-kortti paikalleen.On poistettu kortti useaan kertaan ja laitettu paikalleen,sama ilmoitus tulee jatkuvasti,eikä yhteys pelaa.

Kortissa ei ole vikaa,kortti ollut tabletissa ja siinä toimii hyvin.
Vika on oltavava mokkulassa.

Ilmeisesti takuuseen menee,ollut vähällä käytöllä mokkulassa.
takuuaikaa vielä vuosi jäljellä.Hankittu 2021 keväällä.
Takuuaika 2 vuotta.
Agualung Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moikka, tuossa tosiaan kuulostaa siltä että laitteen SIM-kortin lukijassa on jotain vikaa. Laitteiden huolto onnistuu DNA Kaupan kautta https://www.dna.fi/dnakaupat
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Voiko tuotteen toimittaa postinkautta takuuseen.
    Jos voi,niin mininkä osoitteeseen sen lähetän.

Mitens postikulut.Eiks takuuasioissa kulut mene,
    vastaanottajan piikkiin.

Vaatiiko vielä jonkin lähetystunnuksen.
    Esim:RMA numeron.

Agualung
  • Pahoittelut vastauksen viivästymisestä!

Mokkuloiden takuuasiat hoidetaan yleensä aina paikan päällä DNA Kaupassa. Jos olet estynyt asioimaan liikkeessä etkä pysty valtuuttamaan ketään muutakaan hoitamaan asiaa niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, että voidaan sopia sitä kautta asian hoidosta, kiitos!

https://www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Hanna palveluasiantuntija