Matkamokkula DNA Perusnetti 4G Plus

Hei!

Mitähän tässä pitäisi tehdä kun ei tämä uusi Matkamokkula tunnu toimivan. Mokkula on täyteen ladattu. SIM-kortti napsahti paikalleen, kytkin mokkulan USB liitännällä koneeseeni. Kun painan mokkulan virtanappia, niin kysyy salasanaa. Painan 1234 ja OK. Sen jälkeen ei tapahdu mitään. Pääsen koneella kyllä hetkittäin johonkin lähiverkkoon, mutta en muualle. Sekin yhteys katkeilee.
Kokeilin myös aluksi etsiä sitä Wifi yhteyttä, mutta ei minun koneeni luettelosta löydy noita mitä mokkulan takana olevassa tarrassa lukee.
Koneessani on Windows 10.
Voinko mennä koneen + mokkulan kanssa Oulun myymäläänne selvittämään asiaa, vai miten tässä tulisi edetä?

Älkää please kertoko mitään teknistä jargonia. Minua ei tekniikka kiinnosta, enkä ymmärrä siitä mitään, haluaisin vain että netti toimisi... Kiitos!

T: Antti

Kommentit

• Hei! Täsmentäisitkö mikä mokkulamalli käytössäsi on? https://www.dna.fi/tuki-mokkulat#matkamokkulat

Oletko tehnyt käyttöönottoa mokkulan käyttöohjeen mukaisesti? Mokkulakohtaiset käyttöohjeet löydät myös ylläolevan sivun kautta. Voisit myös kokeilla palauttaa mokkulan tehdasasetuksille (ohje löytyy mokkulan tuotesivulta sekä käyttöohjeesta) ja kokeilla käyttöönottoa sen jälkeen uudelleen.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • DNA Matkamokkula 4G+ WiFi MF971V

Tein omasta mielestäni ohjeen mukaan, mutta esim. sen mokkulan näytölle ei tule käytännössä muuta kuin latauksen merkki (täyttyi kun latasin sen)  Kyselee tosiaan sitä Pin koodia ja kun sen annan ja painan OK, niin mitään ei kuitenkaan tapahdu sen jälkeen.
    Antti
  • Yli 10 vuotta vanha 3G mokkula toimi täysin moitteettomasti, eikä vaatinut mitään kikkailuja ja insinööritaitoja. Harmittaa, että tuli vaihdettua tähän pelkästään sen takia, että toivoin sen toimivan myös mökilläni, mutta eipä näytä olevan helppoa sen toimimaan saaminen edes Oulun keskustassa 🙁
    Antti
  • Kokeiletko palauttaa mokkulan tehdasasetuksille, ja kokeile sen jälkeen käyttöönottoa uudelleen.

Voit palauttaa DNA Matkamokkula 4G+ WiFi MF917V:n oletusasetukset pitämällä reset-nappia pohjassa noin 15 sekuntia.
    Löydät reset-napin saman läpän alta, joka suojaa SIM-korttia.

Jos resetoinninkaan jälkeen mokkula ei lähde toimimaan, eikä tietokoneesi löydä mokkulan langatonta verkkoakaan, suosittelen piipahtamaan DNA Kaupassa, niin pystyvät siellä tarkistamaan mokkulan, kiitos!

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Voiko sitä Resetiä painaa samalla kun se muoviläppäluukku on kiinni? Tuntuu, ettei siinä ole varsinaisesti mitään mitä voisi painaa? Vai pitääkö se läppä avata ja sitä kautta jotenkin painaa resetiä?

Antti
  • Painike on tosiaan luukun takana, eli se luukku pitää avata.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Eli pitääkö sitä painaa jollakin kynällä tms.ja mihin kohtaan?
    Antti
  • Kyllä. Kun avaat sim-kortin luukun, siellä näkyy kohta mitä pitää painaa esim. hammastikulla tai vastaavalla.