Matkamokkula E5787s

Minulla on kyseinen mokkula malli ja on 5Ghz verkon käytössä jatkuvaa ongelmallisuutta! Minulla on täydet WLAN singnaalit sekä pakotus 4G 2600MHz verkkoon. WLAN päättää katketa koska tykkää ja palautuu automaattisesti minuutin kuluessa, tekee sen hyvin usein. Onko muut kokenut samaa?

Olen suunnitellut vaihtaa laitteen MF286 laitteeseen, siinäkin se 5GHz verkkotuki ja
LTE CAT6