Matkamokkula ulkomailla

Moi! Toimiiko matkamokkula ulkomailla (EU:n ulkopuolella) jos ostan paikallista sim-korttia ja asennan sitä? Tai pitääkö muuttaa jotain asetuksia niin että se toimii?

Kommentit

  • Hei Helena!

    Laite toimii myös ulkomailla paikallisen operaattorin kortilla. Tämä vaatinee kuitenkin, että muutat  APN-asetuksen käyttämäsi operaattorin ohjeiden mukaisesti.
    DNA Ida S palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.