Siirry uusimpaan kommenttiin

Matkanetin 4G-50M laskutettua hintaa /hintaa yleensä

Olen tehnyt määräaikaisen sopimuksen matkanetistä 12kk ja 10€/kk. Teillä on sama normitarjouksena satunnaiskäyttöön 2,90€/kk ja ilman määräaikaisuutta. Ei myyjänne kertonut tuosta edullisemmasta vaihtoehdosta lainkaan! Jälleen huonoa toimintaa DNAlta. En yhtään ihmettele, että myymälässänne on hiljaista ja naapureilla ruuhkaa.
Markku Almiala Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • 2,90€/kk + päivämaksu (En jaksa tarkistaa, mutta olikohan euron päivä). Ei ole siis sama ja edullisuus on ihan käyttöpäivistä kiinni!
    JJJ
  • Hei Markku!

    Sinulla on mitä ilmeisemmin nyt liittymä jonka kuukausihintaan kuuluu rajoittamaton tiedonsiirto kun taas tämän mainitsemasi 2,90 e/kk liittymän kuukaushinnan lisäksi veloitetaan 0,99 e/vrk aina kun käytät nettiä. Eli jos käytät nettiä joka päivä tai edes viikon kuukauden aikana, niin kuukausihinta tulee huomattavast kalliimmaksi kuin nykyisen liittymäsi.

    Jos nykyinen liittymäsi ei kuitenkaan vastaa käyttötarpeitasi tai et ole siihen tyytyväinen niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että voidaan katsoa sopimusasiasi kuntoon, kiitos!
    DNA Hanna palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.