Matkanetti

Mikä on matkanetti?  Ketä se palvelee ja mihin tarkoitukseen se on  ja missä laitteessa sitä käytetään?

Kommentit

• Langaton mobiililaajakaista.
    Tablettiin, läppäriin, mokkulaan tai älylaitteeseen.
    Palvellee niitä jotka kyseisiä laitteita käyttävät.
    Daniel
  • Okei,  mutta jos käyttäjällä on pelkästään läppäri,  jossa on jo ns. normaali kotinetti,  niin  miten tätä matkanettiä voi siinä hyödyntää?   Vai voiko mitenkään?

ET
  • Kiitos Daniel,  mutta voisiko DNA  myös vastata kysymyksiini?  Kiitos.
    ET
  • Tuolta löytyy tiedot.

https://www.dna.fi/
    BQ24
  • Hei ET!

Matkanetti on tosiaan liikkuva laajakaista jota voi käyttää myös läppärissä mikäli siinä on SIM-korttipaikka. Mikäli tällaista ei koneesta löydy niin yhteyttä voi hyödyntää läppärin kanssa hankkimalla matkamokkulan johon liittymän saa käyttöön. Voit tutustua siihen tarkemmin täällä.