Matkanetti

Mikä on matkanetti?  Ketä se palvelee ja mihin tarkoitukseen se on  ja missä laitteessa sitä käytetään?

Kommentit

• Langaton mobiililaajakaista.
    Tablettiin, läppäriin, mokkulaan tai älylaitteeseen.
    Palvellee niitä jotka kyseisiä laitteita käyttävät.
    Daniel
  • Okei,  mutta jos käyttäjällä on pelkästään läppäri,  jossa on jo ns. normaali kotinetti,  niin  miten tätä matkanettiä voi siinä hyödyntää?   Vai voiko mitenkään?

ET
  • Kiitos Daniel,  mutta voisiko DNA  myös vastata kysymyksiini?  Kiitos.
    ET
  • Tuolta löytyy tiedot.

https://www.dna.fi/
    BQ24
  • Hei ET!

Matkanetti on tosiaan liikkuva laajakaista jota voi käyttää myös läppärissä mikäli siinä on SIM-korttipaikka. Mikäli tällaista ei koneesta löydy niin yhteyttä voi hyödyntää läppärin kanssa hankkimalla matkamokkulan johon liittymän saa käyttöön. Voit tutustua siihen tarkemmin täällä.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Miten otan matkanetin käyttöön, miten saan sen toimimaan?
    Tyhmä kysymys, tiedän.

T : Arto
    Arto
  • Unohda Matkanetti nimi (sellaista ei enää ole) ja tutustu DNA TV:n https://www.dna.fi/
    PW
  • Hei Arto! Jos tarvitset käyttöönottoapua sim-kortin kautta toimivan nettiliittymän käyttöönoton kanssa, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

www.dna.fi/yhteystiedot

Käytännössä ei vaadi sen kummempaa kuin sim-kortin asettamisen laitteeseen (esim. tablettiin, mokkulaan tms.)
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Joo mut se ei toimi,..siitä tässä on kyse, 5 v Jere osaa laittaa kortin puhelimeen.
    Eli..minkäkin osaan...mut nettiä en saa, puhelimeen laitoin sen, eikä löydä verkkoa ulkona.
    Arto
  • Miten niin muka ei ole olemassa matkanettiä?, juurikin matkanetin tilasin dna:lta, itellä on dna tv, (hubi, vai mikä se ny on)
    Arto
  • Olisitko siinä tapauksessa asiakaspalveluumme yhteydessä, niin katsotaan mistä toimimattomuus johtuu, kiitos!