Matkanetti sim-kortti suoraan läppärin omaan sim-korttipaikkaan

Hei.

Minulla on läppärissä suoraan sim-kortille paikka. Saanko tuon matkanetin toimimaan suoraan sillä Windows 10 koneella? Vai tarvitseeko aina kantaa erillistä mokkulaa mukana?

Kommentit

• No jos se on 4g modeemi (siis se "korttipaikka", eli sisäänrakennettuna läppäriin), niin pitäisi toimia, kunhan ei ole jenkkimalli tai vastaaava, jossa eri taajuudet ja ei toimi sen takia.

Ongelma voi tulla, jos kone on ollut alkujaan Windows 7 tai 8, niin voi olla ettei modeemin ajureita ole Windows 10:lle.
    Näin kävi omalle Sonyn läppärillä (Windows 7 ollut ostettaessa), ei toimi enää sisäinen modeemi vaikka mitä on tehnyt Windows 10:llä.
    JJJ
  • Pelkkä SIM-korttipaikka läppärissä voi tarkoittaa myös vain valmiutta mobiililaajakaistalle. Valmius tarkoittaa pahimmillaan sitä että täytyy hankkia valmistajan speksaama 3G tai 4G-modemi laitteen sisälle. Nämä ovat jälkikäteen uutena hankittuina suhteellisen hinnakkaita.
    Arvo